Bashar (video)


Va prezint o selectie de clipuri si un fragment din "Simultaneity of Existence" cu Bashar (un extraterestru care ne vorbeste prin intermediul lui Daryl Anka):

"Ceea ce esti tu e constientă ce vibrează, energie vibrantă; tu esti rezonantă, esti o frecventă, esti o fluctuatie de energie – asta e semnătura ta vibratională unică si ceea ce e ea, la un moment sau altul, e ceea ce te definesti tu a fi; aceea va fi experienta pe care îti vei îngădui să o ai, ca o reflexie reproiectată spre tine fiindcă, tine minte, realitatea fizică nu există în afara ta; ea există ÎNĂUNTRUL tău… este numai o iluzie, doar o reflexie. Și iar, asa cum obisnuiesc adesea, voi folosi analogia oglinzii: când îti vezi reflexia în oglindă, stii că nu esti tu acolo, în oglindă. Știi bine că tu ești aici. Știi că aia-i doar o reflexie. Dacă vezi reflexia încruntându-se, nu te duci la oglindă și-ncerci să silesti reflexia să zâmbească; când vrei să vezi reflexia zâmbind, știi că ai un singur lucru de făcut: trebuie să zâmbesti tu mai întâi. Dar, dacă astepti ca reflexia să zâmbească prima, apăi te vei încrunta pentru tot restul vietii tale. Dar asta-i ceea ce fac cei mai multi: „Voi fi fericit după ce realitatea mi se schimbă…” – da, chiar asta faci, chiar si tu! „Voi fi fericit atunci când reflexia mea va fi fericită” – dar reflexia nu poate fi fericită până ce tu esti…
Asadar, când esti tu fericit mai întâi, reflexia nu are de ales decât să-ti oglindească exact asta – dar, adu-ti aminte, ai creat o realitate spatio-temporală, asa că, uneori, e un oarecare decalaj între ideea schimbării pe care o faci lăuntric si capacitatea realitătii exterioare de a ti-o reflecta cu fidelitate; iar uneori, din cauza – în principal din cauza sistemului de credințe la care ai aderat de-a lungul vieții, chiar te vei verifica, să vezi dacă e evident că te-ai schimbat… și iată de ce insistăm de fiecare dată că, atunci când spui, atunci când știi că te-ai schimbat, nu conditionezi schimbarea de diferentele sau lipsa de diferente din realitatea exterioară; testul cunoasterii că te-ai schimbat cu adevărat este acela că răspunzi diferit realitătii exterioare – chiar dacă aceasta nu se schimbă! Ăsta e felul în care stii că te-ai schimbat… pe când, dacă spui, „Da, m-am schimbat, dar nu văd asta în realitatea mea exterioară!”, atunci nu faci altceva decât să te
tot chiorăști după schimbare în realitatea exterioară mai întâi, iar asta înseamnă că nu teai schimbat, aaa că de ce ti-ar reflecta realitatea exterioară vreo schimbare?
Vezi? Întelegi, da? Bine atunci. Asadar, ideea e că, după cum spuneam, atunci când „te prinzi”, așa cum spui tu, atunci când pricepi simultaneitatea, vastitatea, adevărata putere si multidimensionalitate a existentei tale… atunci îti poti îngădui să relaxezi felul în care insisti mereu, conditionezi mereu si mereu într-un fel negativ una sau alta în ceea ce te priveste – și poti alege pur si simplu să fii cine preferi să fii, fără absolut niciun motiv! Nu ai nevoie de un motiv pentru a fi fericit.

Dacă vrei să fii fericit, fii fericit. Nu îti trebuie un motiv conditional exterior pentru a putea fi fericit. Iată de ce spunem, „împrejurările nu contează; numai starea ta de spirit contează”. Chestia e că tocmai starea ta de spirit e cea care determină tipul de efect pe care ti-l imprimă împrejurările, fiindcă împrejurările nu au un sens încorporat în sine însele; ele nu se petrec cu un scop anume; o împrejurare e neutră, e doar recuzită fără o însemnătate precisă – însemnătatea cu care tu o investești determină efectul pe care îl va avea asupra ta. Deci importanta pe care i-o dai va determina dacă îti vei experimenta viata într-un mod abundent ori limitat.

Odată ce întelegi că esti o fiintă în plină expansiune si începi să te porti ca atare, chiar dacă esti focalizat ca individ, vei vedea diferenta reflectată în realitatea ta prin simpla cunoastere a ceea ce ești. Doar cunoscând că esti cutare lucru, acesta va începe să fie reflectat în realitatea ta ca într-o oglindă. Fiindcă acea realitate nu există, la drept-vorbind, acolo – este aici cu totului. Chiar aici, chiar acum, alături de tot ce există în Creatie."










Un comentariu:

shakuka spunea...

super...multumim pt traducere