Padurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor – film documentar 2011


Am bucuria de a va prezenta in premiera primul film documentar realizat in colaborare cu
Daniel Roxin si pot spune ca a fost o onoare si o bucurie sa lucrez alaturi de el si de toata echipa care a participat la realizarea acestui film documentar.
Deasemenea vor urma si alte filme interesante in viitorul apropiat…

Multumesc pe aceasta cale lui Daniel Roxin ca a ales sa lucreze cu mine pentru realizarea acestui film si pentru ca ne ofera multe informatii deosebite, atat in acest film cat si in cele doua carti (“Magicianul Alb” si “Misterele din Padurea Baciu”) pe care le recomand cu drag…

„Fenomenele paranormale din Padurea Hoia-Baciu, prin complexitatea, ineditul si frecventa cu care se manifesta, fac din aceasta zona un spatiu unic, cel mai activ si cel mai cercetat de specialisti la nivel mondial.
Padurea Hoia-Baciu uimeste mereu prin neobisnuitul fenomenelor care se petrec aici - aparitii OZN, sfere luminoase, forme geometrice zburatoare, lumini nocturne sau diurne colorate, aparitii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializari si dematerializari, contorsionari de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive si multe alte lucruri care ne sfideaza întelegerea...
Despre toate acestea veti putea urmari în filmul documentar „Padurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor” materiale video si foto de exceptie, alaturi de marturiile a doi cercetatori care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani – domnul Prof. Univ. Dr. Adrian Patrut, presedintele Societatii Române de Parapsihologie si domnul Cristian Muresanu, realizator si producator al emisiunii „Stiinta si cunoastere” (TVR Cluj).
Asa dupa cum veti constata, misterul din jurul acestor fenomene naste, inevitabil, intrebari tulburatoare despre noi si despre Univers, despre potentialul nostru ca oameni si despre potentialitatile nelimitate ale Universului în care traim. Un Univers pe care îl cunoastem atât de putin...”

Daniel Roxin

Urmariti documentarul aici:



Deasemenea puteti descarca filmul de aici: (Link update)

Padurea_Baciu__un_Triunghi_romanesc_al_Bermudelor-transfer_RO-16feb-c1abdb.mpg

16 comentarii:

denaide spunea...

:)
Felicitari Gabi si Daniel.
Un documentar cat se poate de interesant.
De altfel, astfel de fenomene se produc in diverse zone, pretutindeni in lume..
probabil mai dispersate.
@};-

gabi m spunea...

super si felicitari

Celestine Mihaela spunea...

nu e deloc un triungh asemanator celi din bermude. E o locatie cu vibratii f joase ca si-n Bcegi.
Un alt portal spre lumea Lor.
O trecere inter-dimensionala stiuta de multi, nu e singura in tara sau lume.
Si unii stiu cine sunt "Ei".

Namaste

Laurentiu Vasilescu - Lary spunea...

Felicitari lui Gaby si Daniel pentru realizarea acestui documentare, primul dintr-o lunga serie :) mult succes in continuare!

Tara noastra are cate puncte energetice foarte puternice, dar in niciun caz de joasa vibratie. Desigur in padurea Baciu exista un portal spre alte dimensiuni.

Mihaella Gheorghiu spunea...

Gabi,felicitari si tie,si lui Daniel si colaboratorilor vostri.Foarte bine realizat!

Amuul spunea...

Interesanta prezentare, dar nu vad nici o cauza a fenomenelor sa fie prezentata aici. Doar efecte.

In general se zice ca ba e portal (vedeti comentariul de mai sus), ba e ceva asemanator triunghiului bermudelor, sau alte explicatii. Ma intreb daca pe viitor vor aparea niste explicatii documentate stiintific (nu ca si substrat, pe cat ca si atitudine) de la fata locului. Oricum, la multele nopti petrecute acolo, pot spune ca da, e un loc aparte si nicidecum un loc "malefic" sau care emite ceva negativ. De obicei reflecta ceea ce omul trimite catre padure. Dar nu e unicul din Romania (si nu ma refer la Bucegi).

GabyS spunea...

Multumesc tuturor pentru vizionarea filmului, comentarii si aprecieri!

Cu siguranta in aceasta padure este ceva si desigur nu este singurul loc de acest gen...
Nu este de mirare ca nu sa gasit inca nici-o explicatie stiintifica caci asemenea lucruri depasesc destul de mult viziunea si intelegerea actuala a stiintei... sa speram ca pe viitor vor aparea noi informatii...

Tin sa anunt ca vor urma si alte documentare interesante...
Numai bine!

silviusamueldanut@gmail.com spunea...

superb documentarul, felicitari!

Andrei spunea...

Am mai auzit de chestii din astea, iar multe dintre ele sunt explicate stiintific. Recomand si un documentar de Nassim Haramein(cred ca am scris corect). Sunt vreo 8 ore de conferinte f. f. interesante ca si documentarul tau. Felicitari. Andrei.

Burcu spunea...

Personal apreciez DOCUMENTARUL VIDEO realizat ca unul de referinta, ca un NOU punct de plecare in CERCETAREA INTERDISCIPLINARA a fenomenelor atat din padurea Hoia-Baciu, de langa Cluj cat si din alte locatii din Romania!

Abia astept un VIDEO DOCUMENTAR profesional, realizat in Muntii Macinului (Culmea Pricopanului - Sfinxul - La Mormant)!

Sigur, mai sunt si alte LOCATII exceptionale in Romania, care din nefericire, sunt REALMENTE puse in PERICOL de niste teribilismul unor neispraviti, de lacomia altora, sau indiferenta criminala a autoritatilor!

Anonim spunea...

Felicitari pentru realizarea acestui demers! Va doresc succes in continuare!!

@biss

Esenta Infinitului spunea...

Felicitari pentru acest documentar extrem de interesant!
Ma bucur extrem de mult de readucerea in discutie a fascinantei paduri Hoia-Baciu de langa Cluj, voi posta si eu niste articole in curand! Este un loc unic din multe puncte de vedere, un loc cu un spirit aparte!
Astept atat o continuare a acestui documentar, cat si altele din serie! Felicitari inca o data si mult succes!

Anonim spunea...

Am avut doar 11 ani atunci cind am vazut eu ce am vazut in padaurea Baciu. Nimeni nu poate sa-mi spuna ca nu e adevarat. Ceea ce am vazut, am vorbit un clarvazator care mi-a spus ca atunci mi sa dat voie sa vad ca sa cred!!!!

Ma jucam cu verisorii mei cowboy si indieni in padurea baciu. Dintr-o data nu am stiut unde sint.Am vazut un luminis si am intrat in el. Atunci am vazut o lume ireala. Eram linga un izvor cu apa limpede si animalele beau apa.La nici un animal ...nu le-a fost teama. Am baut apa impreuna. Peste tot erau flori si copaci intot felul de culori si miros de sanatate. Nu era nici un om,doar eu. M-am aruncat in gramada de flori si mam uitat la cer.O clipa de nedescris. Dupa care mi sa facut frica. Am vazut o carare si am mers pe ea.Am fugit,de teama de necontrolat. La un moment dat am vazut Clujul. Dar oricit fugeam spre oras nu-l ajungeam.Dupa care dintr-o data am ajuns la Manastur(un cartier). Cind am ajuns acasa mi sa spus ca am fost disparut in multe ore.M ie mi sa parut doar citeva minute. Verisorii mei au zis ca am disparut din senin! Nu am sa uit in viata mea acest moment.

In 1993 cind am venit in Romania in vacanta, mama si fratele meu m-au luat de la aeroport din Buc. si am mers cu masina spre Cluj. Inainte de a ajunge Clujul(era Noapte) o lumina mare sa deschis in fata masinii. Fratele meu conducea. El a spus mergem inainte eu nu opresc. Dar lumina se misca odata cu masina. A facut 3 cercuri mari in aer si a diparut. Cind am ajuns la destinatie nici unul din noi nu a spus nimic ca si cum nu se intimplase nimic dar sotia fratelui meu a zis dimineata ca toti aratam ca niste sperietori. Si mai mult de atata, fiecare din noi avem explicatia noastra ca si cum sa nu credem unul in celalalt asa cum a fost. Mama spunea una, eu alta fratele meu alta dar toti stim ca am vazut lumina...

lascivuhedonist spunea...

Era si cazul realizarii unui documentar bun despre Padurea Baciu si cred ca ar trebui cercetat si mai mult. Felicitari Daniel Roxin!

Am fost in padurea Baciu, am multe poze cu aeroforme luminoase de tip ORB si experiente personale foarte ciudate pe care le-am trait. Sunt multe de spus despre padurea Baciu,dar un lucru este, sigur, acela ca imi este greu sa trag o concluzie de care sa fiu cat de cat sigur. Ma simt atras de padurea Baciu si doresc ca in viitor sa mai merg intro expedie, in care cred si sper ca voi experimenta noi intamplari si voi intelege mai mult.

Felicitari inca odata realizatorilor documentarului !

Florin

Corina spunea...

Foarte INTERESANT documentarul mi-ar fi placut sa aflu mult mai multe sa dureze mai mult :)) dar putin de aici,putin din alta parte ..;) mi-as dori sa ajung acolo as vrea din tot sufletul deoarece stiu si sunt convinsa de existenta fenomenelor strabii:-extraterestrii(in special)
- cred in existenta unui/unor portaluri de trecere in alta dimensiune/lume/alt loc....
-cred in existenta necunoscutului:)


DACA voi ajunge vreodata acolo snt sigura ca as fi oarecum cuprinsa de teama dar nu stiu de ce deoarece extraterestrii sunt pasnici si iubitori din cate am aflat....(diferite informatii zic eu sigure pt. mine;) )

Attila spunea...

orbs foto http://fenomene-stranii.weebly.com/foto-2014.html
orbs video http://fenomene-stranii.weebly.com/video-2014.html