Levitatie?


Momentul a fost surprins într-o pădure din Rusia. Cameramanul amator îşi scosese câinele la plimbare, când spune că a văzut într-o poiană o persoană adultă, care privea un copil plutind.

Caz real, un număr de iluzionism sau o farsă realizată cu ajutorul tehnologiei? Este o întrebare iscată de o înregistrăre video postată pe internet, în care aparent, un copil levitează.

Momentul a fost surprins într-o pădure din Rusia. Cameramanul amator îşi scosese câinele la plimbare, când spune că a văzut într-o poiană o persoană adultă, care privea un copil plutind. Şi-a îndreptat camera în direcţia respectivă, dar după câteva momente a fost observat. Individul a luat rapid copilul şi a dispărut în pădure.



4 comentarii:

Celestine Mihaela spunea...

aparent sau nu... levitatia exista, o capacitate a unora dintre noi ca si telechinezia, indoitul metalelor, trecerea prin corpuri dure, decorporalizarile si altele.

Namaste

GabyS spunea...

Cu siguranta exista...
Doar referitor la acest caz era cu semnul intrebari... daca filmul este real sau nu...

Simona spunea...

Pare destul de real. Daca ar fi fost o franghie pe langa copil de care acesta sa se tina, ma indoiesc ca ar fi stat in pozitie aproape orizontala. Uitati-va la picioare cum sunt ridicate in aer, nu indreptate spre pamant.
God knows!

iulian spunea...

singurul caz pe care îl cunosc de telechinezie este tot a unei rusoaice care a fost pusa sa își demonstreze capacitățile într-un laborator științific rusesc. Ea avea capacitatea ca cu un imens aport energetic sa ridice corpuri de dimensiuni reduse.
După cum frumos spunea Pablo Picasso, tot ce iți imaginezi există deja.
De am fi convinsi ca astfel de fenomele sunt posibile poate viata noastra ar arata altfel.