Joi, 2 Decembrie, un nou anunt de la NASA!? Update!


NASA lamureste joi misterul vietii extraterestre?

Dupa ce a tinut sa ne anunte in privinta deja celebrei gauri negre, NASA va tine o conferinta de presa exploziva pe data de 2 decembrie in care va discuta despre o descoperire astrobiologica de senzatie care va avea un impact major in lamurirea existentei vietii extraterestre. Evenimentul va avea loc joi la 14:00, ora Washingtonului. Cel putin acesta este anuntul de pe site-ul NASA.

Dupa ce speculatii exista la ora actuala in presa de specialitate se pare ca evenimentul este motivat de o descoperire care arata fara tagada ca viata pe Terra a ajuns din spatiul extraterestru, fie din puct de vedere microbiologic, fie ca urmare a unei transmutari provocate de alte fiinte extraterestre. Cel mai probabil se va vorbi despre cum a sosit viata din spatiu, fie dintr-o cometa, sau meteorit, dar si despre posibilitatea existentei unor fiinte extraterestre, iar viata pe planeta noastra sa fie rodul unui experiment, asa cum se arata in traditiile populare a mai multor popoare inca din antichitate, despre celebra paleoastonautica.

Astrobiologia, care va face subiectul extraordinarei conferinte de presa, este stiinta care se ocupa cu studiul originii, evolutiei si si viitorului vietii un univers. Conferinta de presa va fi tinuta la sediul NASA din Washington si va fi difuzata pe postul de televiziune NASA. De asemenea, respectiva coferinta va putea fi vazuta in direct pe site-ul http://www.nasa.gov. Printre participanti vor fi prezenti nume consacrate in studiul si analiza astrobiologiei: directorul Programului Astrobiologic al NASA, Mark Voytek, astrobiologul asistent in cercetare al NASA, Felisa Wolfe-Simon, si astrobiologul de la Space Flight Center, Pamela Conrad.

Sursa: agentia.org

NASA: Extratereştrii pot exista, s-au descoperit bacterii care trăiesc în arsenic

Oamenii de ştiinţă de la NASA vor anunţa joi că au descoperit bacterii care trăiesc în arsenic, un element despre care se credea că este prea toxic pentru a susţine viaţa. Descoperirea remarcabilă susţine ipoteza că viaţa ar putea exista pe alte planete care nu au fosfor în atmosferă, considerat vital pentru începutul vieţii.

ntr-o conferinţă de presă programată pentru joi seară, cercetătorii vor dezvălui descoperirea unui microb incredibil într-un lac din California, potrivit The Sun.

Descoperirea remarcabilă susţine ipoteza că viaţa ar putea exista pe alte planete care nu au fosfor în atmosferă, considerat vital pentru începutul vieţii.

Geobiologul Dr. Felisa Wolfe-Simon a făcut descoperirea în timpul a doi ani de cercetare a Lacului Mono, din Parcul Naţional Yosemite, California, care are una dintre cele mai mare concentraţii naturale de arsenic de pe Pământ.

Ea va explica descoperirea alături de alţi cercetători de la NASA, printre care şi ecologistul James Elser, care va vorbi despre posibilitatea de a găsi extratereştri pe alte planete. La conferinţă vor participa şi cercetătorii care caută viaţă pe Marte şi pe luna lui Saturn, Titan.

"Dacă aceste organisme folosesc arsenicul în metabolismul lor, demonstrează că există forme de viaţă despre care nu ştiam nimic", a declarat pentru The Sun. astrobiologul dr. Lewis Dartnell, de la Centrul pentru Ştiinţe Planetare din Londra.

Sursa: realitatea.net

10 comentarii:

Celestine Mihaela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Sper doar să nu pățim precum în romanul lui Dan Brown, numit Conspirația. În orice caz, știi cumva o sursă de unde putem afla live știrile? Un site ceva?

Simona spunea...

NASA n-o sa spuna niciodata adevarul. Iar ne va aburi cu cine stie ce prostioara minora anuntata cu surle si trambite. A ascuns atatia ani existenta extraterestrilor, de ce ar anunta-o tocmai acum? Sunt sigura ca elitele lumii incearca sa ne distraga atentia de la alte lucruri mult mai importante care stau sa iasa la iveala in aceste vremuri de schimbari planetare.

GabyS spunea...

Asa e...NASA nu o sa spuna adevarul decat pdaca o sa fie fortat de imprejurari...
Oricum, sincer cred ca e ciudata faza cu anunturile astea ale lor, tind sa cred ca pregatesc un anunt viitor mai special. ;)
Va multumesc tuturor pt vizitarea acestui blog si pentru comentarii!
Numai bine!

PrafDeStea spunea...

Intr-adevar e ciudata faza cu anunturile... Au pastrat tacerea zeci de ani, si acum s-au hotarat sa deschida gura pentru a spune... nimic.
Si nici macar nu a trecut foarte mult de la cealalta pacaleala....
Foarte ciudat...

Parerea mea ca trebuiesc urmariti... cu atentie chiar...
Printre multe balarii, vor strecura ceva esential, iar acest lucru va fi spus intr-un mod de genul limbajului de lemn, pentru ca foarte putini sa inteleaga. Apoi mai tarziu, nu vor putea sa fie acuzati de nimic, pentru ca vor avea dovada ca "au spus".

Sau vor face ca "Petrica si Lupul"... Vor anunta cate o conferinta mare pentru lucruri mici, pana cand omul se va plictisi sa-i mai auda, si atunci vor da stirea pe care multi poate o asteapta, dar n-o vor auzi, pentru ca nu vor mai crede in ceva interesant...

Astea sunt moduri de operare/transmisie foarte populare in randul elitei. O practica chiar si guvernantii nostri.

Cu toata sila si dispretul la adresa lor, cred ca e bine totusi sa nu-i scapam din ochi/urechi...

Anonim spunea...

Am fost sigur inca de la primul anunt (despre descoperirea acelei gauri negre) ca cei de la NASA sunt impinsi in fata pentru a pregati recunoasterea si dezvaluirea contactului cu fiintele extraterestre. Deja este al doilea anunt super-mediatizat in toata lumea. Daca primul a fost numai pentru a vedea care este reactia publicului in urma mediatizarii unui eveniment de catre NASA, cu acesta lucrurile incep sa se precipite si cred ca urmeaza in scurt timp, ca intr-o telenovela, "descoperirea" extraterestrilor si recunoasterea contactului...

GabyS spunea...

Bine spus PrafDeStea si Anonim...

Adevarul il vom descoperi impreuna... cu toate ca sunt multe adevaruri chiar in fata noastra fara sa ne dam seama...

Anonim spunea...

EXTRATERESTRII ... SUNT DEJA PRINTRE NOI ! E O CERTITUDINE ! ... UDREA ... BOC ... BASESCU ... ROBERTA ... CANACHEU ...

tRo0peR spunea...

Dupa cum vedeti in ultimii 15 ani peste tot auziti de extraterestrii si tot ce tine legat de acest cuvant in toate privintele, ceea ce pregatesc ei o FALSA invazie extraterestra, blue-beam au si l-au perfectionat de alungu anilor HAARP la fel, cum vedeti si voi peste tot asta legat de aliens. Totul e bine pregatit, cand va fi asta nu se stie dar dupa evenimente se cam grabesc. Extraterestrii au fost si vor fi noi ca oameni suntem extraterestii pentru acest pamant, manipularea genetica a omului a inceput din ziua 1 de catre cei care au colonizat pamantul ceea fiind rasa reptiliana si de atunci au manipulat adn-ul uman cu multe alte adn/uri extraterestre si e mult de explicat, fiecare crede ce vrea si cum vrea.

PrafDeStea spunea...

Gaby, ia arunca-ti ochiu` acilea, si da-ti cu parerea... nu cumva pentru "stirea" asta se pregateste NASA?

http://www.esoterism.ro/ro/oznuriase.php

Daca e asa... se explica precipitarea anunturilor NASA, si cred ca vor mai urma... cu frecventa marita chiar...
Sau vor hotari sa dea de-a dreptul cu bata-n balta...