Kiesha Crowther - Sa traim din inima! (video)


"Ar trebui sa ne urmam inima în deciziile noastre. Dar pe masura ce nivelul de constiinta global trece de la minte la inima vom face translatia împreuna. Deci, daca noi începem sa traim din inima si ne reamintim cine suntem, vom reusi sa schimbam planeta. Si cu cât constiinta inimii devine din ce în ce mai densa, va prelua locul celeilalte.
De aceea înteleptii ne spun: “Nu este necesar sa mergeti nicaieri si sa faceti nimic!” Nu trebuie sa faceti nimic sa schimbati lumea în care traim!

Tot ceea ce trebuie sa facem este sa fim Iubire! Doar prin a fi Iubire, a ramâne în acea stare de a transmite planetei Iubire, veti schimba lumea! Deci, putem transmite aceasta stare de Iubire apelor pentru a se regenera, animalelor, planetei în sine sau oamenilor."



"Frati nostri, Fiintele de Lumina vor sa vina sa ne asiste, sa ne ajute. Si singurul motiv pentru care ei nu o fac este fiindca ne este frica de ei. Ei nu doresc sa vina pentru a rezolva toate problemele în locul nostru. Dar doresc sa vina pentru a ne învata. Ne iubesc enorm de mult si vor sa ne fie alaturi si sa ne ajute. Dar nu trebuie sa ne mai fie frica de ei. Ei chiar exista. Si guvernele noastre au început sa recunoasca faptul acesta. Sunt multe locuri pe internet unde veti putea gasi declaratii ale unor fosti membri ai guvernului care afirma ca aceste Fiinte de Lumina chiar exista cu adevarat, pentru s-a interactionat cu ei. Mii dintre acestia au fost vazuti în ultimele doua saptamâni pe strazile Manhattan-ului si New York-ului, în multe zone din California. Au fost închise aeroporturi în New York, în China. În urmatorul an cred ca se va face publica existenta lor.
Când ne aflam conectati cu inima noastra, nu ar trebui sa trimitem iubire doar planetei si umanitatii, ci sa le trimitem iubirea si respectul nostru fratilor nostri extraterestrii, sa îi chemam si sa îi rugam sa ne mai învete cum sa ne vindecam pe noi însine si planeta noastra!

Traim niste timpuri extraordinare! Vom fi martorii unor evenimente la care nici o fiinta umana nu a mai asistat! Planeta Pamânt va arata complet diferit în urmatorii ani. Îmi doresc nespus sa mergem mai departe împreuna cu ea! Tot ceea ce avem de facut este sa fim Iubire. Iubirea poarta cu sine toate raspunsurile."

Multumim lui Andreea Sarcani pentru traducerea acestui material si deasemenea multumiri lui Simona si Horatiu pentru sprijinul acordat.



7 comentarii:

Mihaella Gheorghiu spunea...

mi-ai uns sufletelul.intamplator sau?exista vreo concordanta a alegerii cuvintelor din casuta"verificarea cuvintelor"cu postarea?cica sa scriu cryst....

GabyS spunea...

Nu cred ca este vreo legatura intre postare si verificarea cuvintelor...
Multumesc pt comentarii!
Numai bine!

Anonim spunea...

ii intra microfonul in obraz :)))

Alina spunea...

Superb... Iti multumesc Gaby! Imi permiti sa postez si eu cele doua filmulete?

GabyS spunea...

Sigur ca poti prelua orice de aici si oricine doreste...
Numai bine!

Brandusa spunea...

Iar si iar iti multumesc GabyS !
Si nu e lucru marunt ceea ce tu culegi, si aduci...ceea ce tu de fapt traiesti.

GabyS spunea...

Multumesc mult!
Cu mare drag