David Icke - Vibratiile Adevarului...


"Vibratiile Adevarului, aceasta este precum o musca pe spatele elefantului– si atunci ei vor trebui sa suporte efectele propriilor cauze. De fiecare data am vazut aceasta intamplandu-se oamenilor care au urmarit sa ma deruteze sau sa ma distruga pe mine si ceea ce fac eu. Se pare ca ei niciodata nu invata sau nu realizeaza ca, cauza si efectul (ceea ce unii numesc karma) li se aplica si lor ca si celorlalti. Cand efectul ii loveste, ei se considera nenorocosi sau victimele altora cand de fapt ei singurii au creat respective situatia pentru ei. Ceea ce dai, in final, vei primi inapoi, dar cei pe care-i stiu sunt asa de obsedati de sine, atat de ancorati in lumea lor crepusculara a Eu, Eu, Eu incat ei cred ca aceasta (karma) nu se aplica nicidecum lor ci este doar pentru ceilalti.

In urmatorii ani, vom avea parte de multe socuri si surprize, atunci cand vom vedea oamenii care proiecteaza o imagine falsa asa cum sunt ei de fapt in realitate. Aceasta intr-adevar, includ mai ales familiile din spatele Sistemului de Control, si anume hibrizii umano- reptilieni. Ei nu se pot ascunde de Vibratiile Adevarului, desi ei cred ca pot pentru ca dincolo de bravura lor si de talentul lor in a manipula, ei sunt , din punct de vedere al adevaratei constiinte, niste simpli idioti. Aceste familii stiau ca Vibratiile Adevarului se apropie, de aceea Sistemul de Control cauta sa-si impuna acum statul global Orwellian– in timp ce Vibratiile Adevarului devin din ce in ce mai puternice si mai influente cu fiecare zi.

Poate parea o incercare de a castiga mai mult control asupra oamenilor, dar, in realitate, este o recunoasterea a provocarii aduse de Vibratiile Adevarului pe care ei sunt trebuie sa le infrunte, sa le opuna rezistenta. Sistemul de Control infrunta acum cea mai mare provocare asa ca are nevoie de toate protectiile pe care le poate angaja. Pentru a bloca sau a reduce efectele Vibratiilor Adevarului asupra perceptiei umane, aceaste protectii includ microcipuirea si destabilizarea sistemului de receptive/transmisie corp-computer prin aditivii din mancare, din apa, poluarea electromagnetica si asa mai departe, Prin manipulare genetica care a fixat umanitatea pe o sub-realitate pe care eu o numesc „Matricea Luna‟ ('Moon Matrix'), un fenomen pe care-l explic si descriu pe larg in noua mea carte, colonistii reptilieni din umbra s-au infiltrat in constructia informationala a Universului virtual numit Realitate. Aceasta a creat scuturi in perceptia si cunoasterea umana, cam in acelasi fel in care guvernul chinez a instalat scuturi pe internet pentru ca populatia chineza sa nu poata accesa anumite informatii si situri pe care restul lumii le pot accesa si vedea. De asemenea, Marticea Luna ne serveste permanent cu o mentalitate de stup (de grup, mental colectiv)– mentalul colectiv reptilian– 24 din 24, de aceea umanitatea este precum oile, sau, o analogie mai buna ar fi, coloniile de furnici, in sensul ca regina dicteaza mentalitatea colectiva si ceea ce muncitorul furnica trebuie sa faca de-a lungul vietii.Asta este ceea ce majoritatea umanitatii a devenit– furnici muncitoare– exact cum a fost planificat Dar Matricea Luna opereaza doar in cadrul unei game de frecvente, frecventa care rezoneaza cu frica, anxietatea, furia, ura, frustrarea, ingrijorarea si vina. De aceea umanitatea este contolata de aceste stari mentale si emotionale, societatea fiind structurata in asa fel incat sa-si alimenteze aceste stari in mod constant. Vibratiile Adevarului desconecteaza oamenii de la mentalul colectiv al Matricei Luna si le permite expansiunea si cunoasterea adevaratei constiinte.

Acesta este motivul pentru care Sistemul de Control este asa disperat sa blocheze aceasta conecatare, inclusive prin implantarea microcipului. Eu nu sugerez nicio clipa ca transformarea spre o noua epoca a adevaratei iubiri si intelegeri va fi una usoara. Noi deja ne aflam in mijlocul ei si, in mod clar, nu este ceva usor. Aceasta include durerile unei noi nasteri (renasteri) si moartea unor sisteme de credinta vechi si ponosite. Nu este de mirare ca oamenii sunt dezorientati si ametiti de ceea ce se intampla in vietile lor si in lume in general. Inca mai avem ceva drum de parcurs, dar eu vad semen ca ca intram repede intr-o noua etapa - o etapa in care trezirea incepe sa aiba un impact demonstrabil asupra agendei Sistemului de Control. Aici nu mai este loc de inimi slabe si de falsuri pufoase de„iubire si lumina‟. Frate, manifestarea Vibratiilor Adevarului nu inseamna ca noi doar trebuie sa stam si sa asteptam o revolutie. Noi putem alege sa fim expresii ale Vibratiilor Adevarului prin ceea ce facem, sau expresii ale epocii invechite si muribunde a obsesiei de sine, a controlului si deceptiei (minciunii). Alegerea pe care o facem va decide daca vom lua valul enegetic care este in desfasurare sau daca vom fi doborati de el. Diferenta nu este decisa de cuvinte fine, ci de actiune fina, altruism, unde adevarul si dreptatea au prioritate in fata lui Eu, Eu, Eu. Stiu oameni care cred ca sunt pe acest val, dar daca si-ar limpezi vederea de obsesia de sine si de falsa identitate pe care o au, ei vor vedea ca un imens val de apa se indreapta in cale lor. De fapt, pentru unii, acesta a si venit deja. Sintagma„fapte nu vorbe‟ nu a fost niciodata mai potrivita decat in zilele noastre. Pentru o vreme, va parea ca Sistemul de Control isi urmeaza agenda diabolica propriu-zis fara niciun obstacol, dar aceasta va fi doar o perceptie falsa. In realitatea nevazuta se petrece o adevarata revolutie energetica, iar barajul care pare atat de solid deja incepe sa se crape desi parea ca este omnipotent. Luna viitoare voi implini 58 de ani si iata, bine intrat in viata, Sistemul de Control incepe sa se prabuseasca. Vom fi martorii unor ani strasnici in fata noastra. Nu este timpul de a pune stavilare sau baricade facute de mana om. Acopera baricadele cu gazon sau cu iarba proaspata. Acum este momentul cand noi trebuie sa alergam direct inainte spre cunosaterea a cine suntem, ce suntem si unde suntem.Cand vom face aceasta, vom descoperi nu numai ca lumea fizica este o iluzie ci si Sistemul de Control este o iluzie.„Puterea‟ acestui system este doar putereano astra– pe care am cedat-o prin ignoranta si manipulare. Vibratiile Adevarului vor pune capat acestei situatii si odata cu aceasta va pune capat erei controlului in masa al umanitatii."

Copyright David Icke, 2010. All Rights Reserved

Multumiri blogului eulinterior.blogspot.com

3 comentarii:

Anonim spunea...

dragii mei David Icke este de fapt un reptilian sadea, insa nu este inca pregatit pentru adevar; voi incerca sa-i induc viziuni "spirituale" pentru a-l determina sa-si accepte adevarata natura si astept ca in curand articolele lui sa reflecte noua lui identitate de reptilian tarator ;)

GabyS spunea...

Sincer... este destul de posibil sa fie un reptilian, dar depinde si de ce baricada este...
Multumesc pt comentariu si informatie!

Anonim spunea...

@Anonim
Si chiar daca este, persoana respectiva incearca sa atraga atentia - ca ceva s-a intimplat, se intimpla, in decursul timpului, urmind ca acest tip de informatie sa-l percepem cu TOTII, chiar daca ne convine sau nu.
...numai ca el este ocultat de catre acest sistem materialist in care traim (complacindu-ne o mare parte dintre noi in acest sistem social, politic etc.), creat de catre acei "arhitecti" de origine non-umana, relevat de-a lungul asa-zisei Istorii, pe intreg mapamondul!
Daca tu te crezi mai luminat, clarvazator (sau ce te consideri), incearca sa faci si tu munca pe care a facut-o, o face el! E, cum este?

Cactus \|/