OZN-uri în China (octombrie 2010)


Televiziunea americană ABC a dat publicităţii imagini incredibile în care apar presupusele OZN-uri din cauza cărora mai multe avioane au fost nevoite să-şi schimbe rutele şi un aeroport a fost temporar închis în China.

Trei avioane care transportau pasageri din China în Mongolia au fost redirecţionate, zilele trecute, din cauza unor obiecte neidentificate care emiteau lumini puternice şi care au apărut din senin pe ruta aeronavelor.


Piloţii au cerut imediat ajutor. Ei au fost sfătuiţi să schimbe ruta, fără a primi însă nici o explicaţie referitoare la obiectele respective. Aceasta este cea de-a opta oară, în ultimele patru luni, când deasupra Chinei sunt raporate apariţii a unor obiecte zburătoare neidentificate.

Obiectul zburator neidentificat, “plat si tubular”, a survolat pe o distanta de aproximativ trei kilometri cerul de deasupra localitatii Bootee, din provincia chineza Mongolia Interioara.

Uluiti, oficialii declara ca nava neidentificata s-a apropiat si a incercuit o data aeroportul inainte de a disparea brusc. Trei zboruri dinspre orasele chineze Beijing si Shanghai au fost redirectionate spre alte aeroporturi, din apropiere.

Acest ultim caz de OZN a fost identificat pe radare de controlorii de trafic din capitala Mongoliei Interioare, Hoot. Insa nu l-au putut contacta prin radio, fapt ce i-a determinat sa ii avertizeze imediat pe cei din Bootee. Aeroportul de aici a fost inchis, prin urmare, timp de o ora. Autoritatile chineze au refuzat sa comenteze evenimentele, dar unii experti sunt de parere ca cele trei aparitii ciudate ar putea fi dovada existentei unor noi nave militare chineze.

Astronom: Vor urma evenimente importante

Un astronom chinez a declarat ca aparitiile tot mai numeroase de OZN-uri dezvaluie ca "vor urma evenimente importante", transmite Aolnews, citand un interviu pentru Beijing Review.

Wang Sichao, astronom in cadrul Purple Mountain Observatory de la Academia de Stiinta a Chinei, a afirmat ca "nu ma refer la un numar mare de OZN-uri, ci la evenimente credibile, bazate pe observatie. Dar aceste fapte nu pot fi inca explicate de catre cunostintele stiintifice existente in prezent sau de fenomenele naturale".

Wang, care investigheaza de peste 40 de ani incidentele legate de OZN-uri in China, a explicat si lipsa informatiilor despre prezenta obiectelor neidentificate: "motivul este ca un OZN apare la intamplare si deseori dispare rapid, in cateva minute. In momentul in care marile telescoape sunt puse in functiune, obiectul a si disparut. Asa incat noi ne putem baza doar pe informatiile de la martori ocazionali".

Aolnews sustine ca e vorba de "declaratii pro-OZN puternice" din partea unui om de stiinta care, in luna septembrie, respingea informatiile despre aparitia unor obiecte zburatoare neidentificate in Hong Kong, afirmand ca ele erau "imagini fantomatice".

"Astronomii din intreaga lume isi intensifica eforturile pentru cercetarea vietii extraterestre. Atata timp cat mintile noastre sunt deschise explorarii stiintifice a necunoscutului, iar acest lucru implica metode multiple, contactul intre oameni si viata extraterestra va veni, sa speram, in acest secol".

Sursa: descopera.ro / realitatea.net / hotnews.ro

4 comentarii:

roryta spunea...

sunt cam sceptica...

PTRUPTRUCEA spunea...

Pana la urma OZN-urile exista sau doar vorbeste lumea?

tRo0peR spunea...

Proiectul Blue Beam :) proiectie tridimensionala sub forma de ce vor ei hehe

Anonim spunea...

In 2011 ... prin ianuarie am vazut cinci obiecte ca cele din fotografie in Constanta. Toate mergeau in aceeasi directie cu aceeasi viteza... Aceeasi lumina. Nu am fotografiat pentru ca pur si simplu am incremenit in fereastra... Erau foarte aproape. In aceeasi perioada am vazut o nava in forma triunghiulara deasupra marii... stationand si parca fotografiind zona. mihaicamelia73@yahoo.com