DAVID WILCOCK: IUBINDU-TE PE TINE INSUTI, POTI PUNE CAPAT NOII ORDINI MONDIALE



Un lucru pe care oamenii par sa nu-l inteleaga este faptul ca Universul este construit in asa fel, incat sa ne ofere experiente care deja se intampla.

Universul nu va fi niciodata un Bun Samaritean cosmic, cu mainile pline de acadele, pana cand nu te vei iubi pe tine insuti/insati. El nu spune: „Aha, iti voi trimite o multime de oameni care sa te iubeasca, pentru ca tu nu te poti iubi”.

Sau: „Imi pare rau ca nu te iubesti, lasa-ma sa-ti trimit eu niste oameni iubitori”.

Oare asa merg lucrurile? Ce se intampla cu tine, atunci cand nu te iubesti indeajuns?

Oare ce iti trimite Universul? Iti trimite, oare, acadele?

Universul poate spune: “Ia te uita! Pot face ce vreau din acei oameni, fiindca ei se tem sa se intoarca impotriva mea. Ei vor sa fie politicosi si au o stima de sine atat de scazuta, incat, daca le spun sa faca ceva anume, ei nu vor sa ma supere in niciun fel, si vor face ceea ce le cer”.

Daca ai o slabiciune, daca ceva nu-ti place, Universul spune: „Aha, nu-ti place acest lucru, atunci sa-si mai dau ceva asemanator”.

Iar asta se intampla, pana cand ajungi in punctul in care, pur si simplu, accepti experienta respectiva si te accepti pe tine insuti. Iar cand inveti sa te accepti, nu vei mai putea fi manipulat, fiindca vei decide ca e mai bine sa-ti pastrezi controlul de sine, decat sa te manipuleze altii.

Vei constata ca este mult mai bine sa ai o stare pozitiva si optimista, atunci cand cineva incearca sa te manipuleze, fiindca, daca manipulatorii iau lucrurile la modul personal, se vor supara si vor deveni derutati. Ei traiesc in confuzia ca trupul reprezinta tot ceea ce sunt ei si incearca sa faca lucrurile in asa fel, incat sa-si asigure confortul corpului fizic, pe socoteala ta.

Acest lucru se intampla pe intreaga planeta. Vorbim despre cat de mult au crescut coruptia, lacomia si brutalitatea in societatea noastra si in structurile civilizatiei de pe Pamant, in guverne, in armata, in corporatii, in sistemul educational si financiar, pretutindeni.

Hai sa ne gandim la ideea ca parcurgem o etapa a constiintei globale de victima.

Poti face ce vrei, dar eu iti recomand ceea ce am hotarat sa fac in viata mea. Eu nu vreau sa fiu victima sau sclavul nimanui!

Eu cer – si iti recomand sa faci si tu acelasi lucru: sa iti revendici libertatea si suveranitatea, chiar in acest moment. Daca iti poti revendica libertatea de a fi pozitiv, libertatea de a nu te mai teme, acesta este lucrul cel mai infricosator pentru persoanele negative, care controleaza aceasta lume. Pentru ca acesta este un razboi al frecventelor, iar ei nu vor ca tu sa ai sentimentul pozitiv al iubirii, in viata ta de fiecare zi.

Daca ei te pot face sa crezi ca esti in pragul distrugerii (privind la modul in care dau foc Pamantului, la economia gata sa colapseze s.a.m.d), esti victima lor sigura.

Nu conteaza daca ma crezi sau nu, dar ori de cate ori mi se prezinta diverse scenarii si mi se spune ca ceea ce se intampla este adevarat, eu sunt inclinat sa nu cred ca lucrurile stau chiar asa – si spun asta bazandu-ma pe istoria trecutului.

Mijloacele media sunt mijloace de propaganda. Este important sa stim ca multe dintre site-urile conspirative au fost insamantate prin mijloace de propaganda. Nu vorbim de blogerii obisnuiti, care desfasoara o activitate onesta, ci de cei care sunt platiti de catre cei puternici. Avem numeroase discutii pe aceasta tema, cu oameni din interiorul sistemului, care lucreaza pentru ei.

Ce se intampla acum?

Dupa cum au planuit ei, fiindca am esuat in incercarea de a ne iubi pe noi insine, am ramas blocati in imposibilitatea de a ne misca liberi, iar din cauza fricii noastre de propriul potential, de puterea noastra, Universul nu ni i-a trimis pe acei conducatori cosmici, plini de maretie si iubitori. El ne-a trimis oameni viciati, ucigasi, care nu ezita sa ne prade de tot ceea ce avem, pana la ultimul banut.

Asa se petrec lucrurile in Univers, iar toate acestea se vor intampla in continuare, pana cand nu vom mai avea nevoie de aceasta lectie. Daca invatam sa ne iubim pe noi insine, chiar daca acei oameni negativi vor mai ramane agatati, intr-o oarecare masura, de viata noastra, le vom putea spune „NU” tuturor celor care ne-au indoctrinat viata, cu ideea ca aceasta realitate este tot ce avem.

Daca vom trece la o constiinta pozitiva de sine, a stimei de sine, daca vom trai in prezent, avand puterea de a spune „NU”, oricui incearca sa ne manipuleze, atunci, dintr-o data, nu vom mai fi sclavii obligatilor fata de cei care au fost, in mod oribil, necinstiti cu noi – chiar daca asta inseamna sa superi pe cineva, fiindca acel cineva ti-a renegat respectul si suveranitatea pe care le meriti, in calitatea ta de copil perfect al lui Dumnezeu.

Meriti sa-ti porti singur de grija, sa-ti revendici dreptul de a exista.

Universul va vedea ca ti-ai invatat lectia si atunci, oamenii dornici sa-ti rapeasca libertatea si suveranitatea nu vor mai putea face acest lucru, fiindca si cea mai mica licarire de lumina in intuneric iti poate arata calea. Si chiar ne ajunge prin cate am trecut pana acum.

In prezent, are loc o trezire masiva a constiintei.

Exista o adevarata stiinta a slabirii sistemului imunitar. Daca ei te pot tine in energia fricii – adica iti induc ura fata de conducatori, fata de ceea ce li se intampla copiilor tai la scoala, fata de economie si finante – atunci esti mereu suparat si infricosat, si daca apare un nou virus, atunci te imbolnavesti. Este un fel de dezintegrare. Componenta nutritionista este un element secundar.

Deci, iata ce-ti recomand:

Daca te poti respecta pe tine insuti suficient de mult, astfel incat sa nu mai permiti prezenta acestor oameni in viata ta, la nivel personal, atunci se produce efectul celei de-a 101-a maimute, la nivel planetar. Iar acest lucru se intampla acum. Ne aflam intr-un punct in care se pare ca am trecut cu bine de nivelul la care asa-zisa Noua Ordine Mondiala facea jocurile. S-a terminat! Nu ii mai poti minti pe oamenii care au aflat adevarul!

Pentru ca o minciuna sa te pacaleasca, este nevoie ca tu sa fii dezinformat si sa nu stii ca este vorba de o minciuna. Daca stii ca esti mintit, situatia se poate remedia, fiindca, stiind care este adevarul, poti rade atunci cand cineva te minte.

Vedem cum marile sisteme financiare se prabusesc, fiindca sunt tari care au obosit sa le mai faca jocurile.

La un alt nivel, tot ceea ce se intampla acum reprezinta un fenomen energetic, care a fost programat sa se petreaca, prin deplasarea intr-o frecventa energetica mai inalta. Aceasta frecventa ne face mai constienti de noi insine.

Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru Pamant, pentru a-i salva pe copii, pentru a evita aceste pandemii si a te proteja pe tine insuti si finantele tale, pentru a crea o lume mai buna pentru generatiile viitoare, este sa ramai, cat mai mult timp, intr-o stare pozitiva, de optimism, pace si recunostinta.

Dintr-o abordare religioasa, cea de-a doua venire a lui Christos, Intoarcerea lui Mesia, este un fenomen care se petrece in fiecare dintre noi. Toate marturiile din documentele stravechi ne spun ca Figura Mesianica nu este o persoana, ci Ea reprezinta aceasta schimbare intr-un nou mod de a fi.

Dar fiecare isi va gasi singur raspunsurile; nu trebuie sa vina nimeni sa ne invete.

Mi s-a spus ca urmeaza sa aiba loc schimbari majore pe Pamant si in sistemul nostru solar. Nu am plecat capul, ca un sclav supus, in fata unei puteri mai inalte, si nici nu am spus: „Da, ai dreptate, iubite Maestre. Voi face tot ce spui tu”.

Eu nu cred ca intreaga lume se va schimba. La nivel energetic, ceea ce traim acum pare cel mai mizerabil mod de viata. Credinta mea este ca viata noastra va deveni de 100 de ori mai armonioasa.

Va multumesc!

David Wilcock


Multumim, Irinei!

Sursa:www.editura-foryou.ro

http://mountzion144.ning.com/video/video/show?id=2127676%3AVideo%3A427218&xgs=1&xg_source=msg_share_video

divinecosmos.cohttp://divinecosmos.com/index.php/about-david-wilcock

17 comentarii:

Anonim spunea...

O nuuuuuu, iara 'profetul' pijama...
Din cite se observa, editura respectiva nu doreste altceva decit sa-si vinda proriile carti, nimic altceva! ...bani cit mai multi bani. Fapta e prea evidenta ca sa nu-ti dai seama in acest marasm cum unii cica au motivatia - Moralei!
Ce spiritualitate, ce inlatare???


>Buburuza ofuscata<

Celestine Mihaela spunea...

Anonimule@
Toti ne vindem informatia - totul ia forma, tu ce crezi ca faci acum?
Nu dai forma?
Nu e parferea ta? Perdaful tau?
Nu cumva iti "vinzi" parerea ?
N-o pui in librarii - o pui electronic, nu castigi bani din asta,dar castigi din altele.
Toti dam forma si avem parerile noastre acceptate sau nu!

Bun postul tau, am sa ti las o replica cu ceea ce "vand" eu:

http://mihaelacelestine.blogspot.com/2010/08/cum-iesim-din-matrix.html

Anonim spunea...

@Celestine, poate tu vinzi ceva si altii ca tine. Asta nu inseamana ca si ceilalti daca isi spun PAREREA, insemana ca vind ceva!
Tu intelegi limba romana sau, incerci sa induci anumite trasaturi caracteristice ale tale si altora care nu gindesc, exteriorizeaza ca tine???
Daca TOTUL pentru forme ca tine, va ginditi la numai la BANI, alte lucruri efemere (CE VIND, CE NU VIND si alte cretinisme de gen...), locul vostru cu astfel de idei este mai degraba in Orient!!! NU catre Progres si Civilizatie!!!!!
Asa ca nu toata lumea cind isi exprima o idee, punct de vedere inseamana ca si vinde ceva.
Gindeste de 3 ori si dupa aceea raspunzi sau nu!!!
@Buburuzo, te stiu de prea mult timp si iti iau apararea.
Legat de acest asa-zis profet, din titlu costat ca-i si hedonist. "DAVID WILCOCK: IUBINDU-TE PE TINE INSUTI, POTI PUNE CAPAT NOII ORDINI MONDIALE"...
Un exercitiu de imaginatie: Daca as face ca el (D.W.), aceste framintari sociale, cauzate de aceste ridicaturi din gunoaiele societatii - numiti si Politicieni, situatia o sa dispara, remedieze cumva??? Trebuie sa fii mai mult
decit naiv, leguma, sa crezi asa ceva...

.|Anti 33|.

GabyS spunea...

Anonim/Buburuza ofuscata, este dreptul tau sa crezi ce vrei, dar in acelasi timp este normal sa lasi si pe ceilalti sa creada ce vor...
Nu este nimic obligatoriu aici, pur si simplu sunt informatii pe care daca vrei le stergi sau le accepti in oarecare masura.
Este foarte ok sa fii sceptic, dar in acelasi timp trebuie sa pastram un nivel de bun simt si libertate.
Dupa cum am spus de mai multe ori, fiecare trebuie sa filtram informatiile, dar asta nu inseamna sa dam in cap cuiva....

Multumesc celestine si Buburuza pentru comentariu! Numai bine!

GabyS spunea...

Foarte interesant blogul tau Celestine!
Ma bucur sa va am pe toti alaturi de mine... sunteti minunati oricum a-ti fi!
Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Ma repet si eu.
Nu cred nimic din ceea ce sustine acest personaj ori ce s-o mai crede de cuviinta.
Dintotdeauna, Religia, a fost si este o afacere (foarte buna) ca si Comertul.
In rest si eu am semnalat acelasi lucru. In ultima vreme, anumite edituri te indeamna intr-o
voiosie, sa cumperi si iar sa cumperi. E, cum e problema??? Despre ce se vorbeste pina la urma, pe ce pun <>, ca tot cineva mai sus a amintit de acest lucru??? Despre Spiritualitate (acum, anumite persoane o privesc ca pe o voga, ca da bine) sau despre acelasi Materialism decadent mascat intr-o forma mercantila de comert religios, spiritual, ezoteric etc.???

Cactus \|/

GabyS spunea...

Cactus si Anti33, nu stiu unde vedeti voi numai bani si nu stiu de ce sunteti impotriva la editura care vrea sa vanda o carte... ce ar fi sa faceti voi o carte, o publicati pe banii vostri si o dati pe gratis?
Sunt de parere ca voi sunteti limitati inca in zona materiala si mai ales de ce tine de bani...
Este adevarat ca sunt oameni care vor sa faca bani pe seama spiritualitatii din pacate, dar hai sa nu exageram si sa generalizam asta.
Personal stiu multe persoane care ajuta fara sa ceara un leu, neconditionat, ceea ce si eu fac cu mare placere...
Viitorul o sa dovedeasca mai multe...
Nu trebuie sa catalogam spiritualitatea cu banii sau materialul si va recomand sa va ganditi mai bine inainte sa spuneti ca toti sunt prosti si hoti, iar voi sunteti corecti si atotstiutori... cam asta sa inteles... fara suparare...
Nu o luati in nume personal, pentru ca va respect parerea si alegerea si nu voi incerca sa va schimb perceptiile si gandirea nicidecum.
Cu totii suntem liberi sa alegem!

Nu sunt un sustinator al lui David Wilcock, dar ma intereseaza informatia pe care o da si fiecare o ia de buna sau nu...
Nu oblig pe nimeni sa creada ceva si nu voi face asta niciodata, dar imi place ca informatiile sa nu fie ascunse si sa fie analizate impreuna intr-un mod constructiv.

Numai bine!

valeria spunea...

Vedeti voi, dragii mei, aici e ca in povestea cu rabinul si cu cautatorii de dreptate. Fiecaruia el ii raspundea la fel : "si tu, ai dreptate". Asa si cu voi, de fapt cu noi toti. Fiecare dintre noi are dreptatea sa. Incontestabil. E binevenit chiar, sa ne exprimam pozitia, pentru ca in functie de asta, fiecare vede unde se afla, in raport cu cel de langa el. Asi avea doar o singura intrebare: ce se-ntampla cand nimic nu ne mai convinge si devenim suspiciosi la orice ? Inima voastra, nu-i oare cel mai bun consilier ? Si inca ceva :in sistemul actual, banii sunt instrumentul fara de care nu te prea poti misca. Asta este, ne place sau nu. Important este sa stim cum sa ne slujim cu maximum de eficienta de regulile "impuse"de acest sistem. Si slava Domnului,informatia ajunge oricum la noi, daca suntem pregatiti s-o primim. Sa va fie bine, dragi mei !

Anonim spunea...

@Gaby, cu ceva timp in urma am specificat un link de unde se putea descarca un material (bine, acum nu mai este actualizat); si
nu ma repet!
Fiecare individ putea sa-si faca o idee clara despre anumite persoane, curente/grupuri social-religioase, mistice, ezoterice etc., ce tin de-o anumita simbolistica. Ca Jocul asta de-a Mistelere Lumii, nu mai tine in sec. XXI!!!!!!!!!!
Daca ai fi citit, analizat acea info. trebuia sa-ti fi dat seama de acest personaj, care doreste tot timpul sa iasa in evidenta.
Din grupul care face parte (ca face pina la urma face dintr-un grup), se colecteaza anumite sume si asta de pe seama multor oameni, semeni de-ai nostri care doresc si ei sa evolueze pe Scara Vietii, dar numai ca sint 'aburiti'.
Secondo, pe acest blog, nu cred ca am deranjat pe cineva chiar daca mi-am expus punctul de vedere, direct! Si mai ales sa injur pe cineva!
Sint constient de ceea ce gindesc si scriu si asta imi da dreptul sa-mi spun punctul de vedere - ORIUNDE, fara ocolisuri! De aceea, nu trebuie ca cineva sa fie de acord cu opiniile mele pentru ca nu ma intereseaza! EU, imi spun DOAR UN PUNCT DE VEDERE sau nu se intelege???

@Celestine, nu am sa intru pe blogul tau, deoarece esti o persoana care analizeaza "totul" (citindu-l pe Anti 33) prin prisma banilor! Nu stiu ce am putea discuta, asa ca, NU!
Legat de astfel persoane, am mari rezerve, ORICINE, ar fi!!!
Intrebare: Pina la urma toate miscarile astea spiritualiste spre ce militeaza??? Catre o noua dimensiune a Cunosterii, Progres, Civilizatie (debarasindu-se de formele grosiere, abrutizate ale materialismului) sau catre tot acel materialism dialectic (adica (neo)comunist) camuflat intr-un alt nume?? ...asa cum se doreste revenirea cu obstinatie a Comunismului, ca tot ni se da ex. anumitor state asiatice, vai‘ de mama lor...
Daca cuiva i s-a parut ca-i aduc o ofensa, imi cer scuze.

>Buburuza ofuscata<

GabyS spunea...

Va multumesc pentru comentarii si cu siguranta vom avea mereu de invatat unii de la altii...

Buburuza, iti respect parerea si iti multumesc ca o spui, oricare ar fi ea...

Valeria, este foarte bine ce ai spus... In inima noastra gasim raspunsurile si adevarul!

Doamne ajuta!

Anonim spunea...

@Gaby, am impresia ca ma confunzi cu vreun foaie-verde care se gindeste tot timpul la 'material'! Nu sint daca iti pare rau.
Si acum sa incepem metodic.
1). Am constatat daca anumite persoane sint sceptice, au anumite retineri sau alte pareri (de-o anumita persoana/grupare/SRL etc), acele intrebari se doresc impartasite si cu ceilalti, cu restul persoanelor (din cadrul acestui blog, acestei mici comunitati sa-i spun asa), dupa tine insemana ca trebuie sa fie discreditate ca tu nu le impartasesti ideile, ca asa crezi, dar neavind un argument cu care sa demonstrezi. Asta s-a observat clar la articolul despre acest ciudat, David W.
2). Lucrez intr-o firma privata de-o anumita factura si in fiecare zi intru in contact cu zeci de oameni, care mai decare!
Acest SISTEM, in 20 de ani pe unii dintre semenii nostrii i-a determniat sa gindeasca speculativ, totul (ca sa fiu si eu cu ex.) prin prisma banilor si culmea, unii au si pretentii de mari moralisti! Acesta sa fie viitorul?
Gaby, nu am problema cu banii, am destui! Si nu rivnesc la bunul nimanui, ocazie cu care m-am putut detasa de aceasta forma gregara! Dar multi fiind ahtiati/indobitociti dupa acest mijloc de schimb comercial, ma face sa-mi fie sila de astfel de fiinte. Prin astfel de specimene nu exista progres! Si ca sa fiu pacalit cu vorbe dulci, de nu stiu ce editura, persoane asa-zis spirituale (acum este o invazie de astfel de ciudati) cu mentalitati feudale care mai bintuie lumea moderna (erijindu-se ca ei sint 'luminati'), sa cumpar articolul X, Y... NICIODATA!!! Cu vechi indemn patriotic, le pot spune – La munca taranilor! Fara escroci, impostori si alte sarlatanii!
3). Legat de editura curenta. Cu ceva timp in urma s-a facut un test. Uite un link unde stiu ca si tu esti activ, sa-ti reamintesti http://fymaaa.blogspot.com/2010/06/jasmuheen-in-bucuresti-romania-pentru-4.html Dupa acel articol nu s-a mai mentionat nimic. Reciteste toate comantariile, o sa intilnesti si parerea mea!!!
Cum este cu 'ambasadoarea pacii'? Cine i-a dat acest drept, cine i la consfintit? Cumva Constiinta suprema, vreun ET? Sub un aer mistic (presupun ca da bine acum pe Criza) cum ca cineva este intr-o stare de Inedie de tispe ani, se releva aspectul banilor: 'pret 350 lei, cu reducere la 175 lei pentru pensionari (cu pensie pana in 1000 lei, studenti, elevi, someri' ...deci asta era indemnul! Banii...
Apropo, vezi ca cineva in cadrul acelor raspunsuri a dat un exemplu destul de elocvent cu dl. Emil Strainul (un mic ex. pe YouTube) despre acesti ciudati 'colonizatori de constiinte'. Creindu-ti impresia ca aici in Romania, nu am avut si nu avem persoane deosebite, totul dupa ei este pustiu si trebuie recolonizat cu noi forme de Constiinta-imbeciloida.
Deci, CUM SE NUMESTE EDITURA, DESPRE CE FEL DE ACTE INALTATOARE VORBIM PENTRU SEMNENII NOSTRII?????

Cactus \|/

p1.

Anonim spunea...

[2] Apropo, vezi ca cineva in cadrul acelor raspunsuri a dat un exemplu destul de elocvent cu dl. Emil Strainul (un mic ex. pe YouTube) despre acesti ciudati 'colonizatori de constiinte'. Creindu-ti impresia ca aici in Romania, nu am avut si nu avem persoane deosebite, totul dupa ei este pustiu si trebuie recolonizat cu noi forme de Constiinta-imbeciloida.
Deci, CUM SE NUMESTE EDITURA, DESPRE CE FEL DE ACTE INALTATOARE VORBIM PENTRU SEMNENII NOSTRII?
In acelasi cadru de tip clona, este vorba si de pseudo-vizionarul David W. Reanalizeza, acea comparatie fortata (o imbecilitate) care s-a dorit intre el si Edgar C., inoculata cititorului cu minime cunostinte, pentru a putea fi manipulat mai usor. Intreaba pe cineva specializat, avizat, de la fotografi (cu o anumita vechime in domeniu) pina la cei care lucreaza in cadrul Politiei sa analizeze acele fotografii comparative si ai sa constati reactia si cl. lor!!! Mergind mai departe si analizind, parerile lui, faza cu lenjeria de noapte (pijamaua, ca tot a fost amintita de Buburuza si bine a facut; asta ramine de Top!), toate sint chestiuni GENERALE, luate de la unul, de la altul; nimic nou sub soare...
Asa ca nu stiu cine este LIMITAT, eu, tu, ceilalti care s-au mai prins?
Odata cu aceasta invazie de acesti propaganidisti ai 'pacii, iubirii de sine' si alte forme de mercantilo-epicuriene, prefer sa am un RESPECT DEOSEBIT de anumiti romanii (DA ROAMANI, DE AICI DE NOI DIN TARA!), incepind de la acei calugari care stau detasati de ce este lumesc, undeva prin munti uitati de lume. Ca individ, daca vrei pareri, impresii, trairi etc. despre Lume – TU ca individ trebuie sa gasesti calea spre acel calauzitor si nu invers cum fac acesti 'invatatori colonizatori'!
Al doilea arhetip romanesc sint cei ca domnii: Florin Gheorghita (cunoscut persoanelor din anii '80), Toni Victor Moldovan (dupa cartea celebra, anumite grupuri deja mentioneaza ca ea a stat ca baza de inspiratie si pentru anumite persoane din exterior; legat de ingineria genetica), Emil Strainul, Mircea Dogaru, Pavel Corut, Stelian Octavian Andronic (cu o celebra carte '36 de ani in Serviciile Secrete ale Romaniei'; fa un efort si citeste omule aceasta carte si o sa vezi cum se pune problema! Si nu o spune eu!) si multe altele.
Persoane cu un grad de pregatire net superior oricarui alogen (cit si a xenofililor de la noi din tara) venit din afara care au indrazneala sa ne dea lectii de Morala, Spiritualitate...
Sint diferente nu? Si acum revin, ce ma determina sa cred ceva din ce mentioneaza D.W. (si altii ca el)? Ce anume?
Si acum, regindeste tot ce ai afirmat mai sus si lamureste-ma!

Cactus \|/

PS. Exact cum a afirmat si Buburuza, nu cred ca am adus vreun afront cuiva si nu trebuie sa ma disculp pentru propia opinie!

GabyS spunea...

In primul rand nu am vrut sa jignesc pe nimeni si nici nu vreau sa o fac, nu este intentia si interesul meu.

In al doilea rand nu inteleg de ce esti asa pornit pe o anumita parte de oameni si de unde sti tu asa sigur ca mai toti sunt "sarlatani"... Dupa cum am spus si mai devreme nu e normal si nu este cazul sa generalizam. Ma bucur ca te-ai realizat in viata si ai ajuns la o anumita intelegere, dar cu siguranta mai ai multe de invatat ca si mine si toti ceillalti dealtfel. Sincer nu m-a impresionat cu nimic aceste argumente ale tale si exemple.

Mi-ai dat niste exemple de oameni, arhetipuri care pur si simplu nu ma impresioneaza. Deci te-as intreba: De ce sa cred ce spun aceia? Ce au in plus? Ei stiu...

Eu nu vreau sa fac diferente si separari, este timpul sa fim uniti si sa nu cautam raul ci binele. Este o discutie care mie mi-se pare fara rost, nu ma bag in calea ta si nici altul sa se bage in calea mea. Adevarul oricum va iesi la suprafata.

Reamintesc, nu iau apararea lui D.W. sau Jasmussen si la cei care cer o gramada de bani, dar e treaba lor si nu am de gand sai judec, poate doar sa constat. Nu sunt nici eu de acord cu costurile mari pentru ceva legat de spiritual, dar anumite costuri sunt de inteles... ar trebui sa stii asta...

Sa lasam timpul.. scurt care mai e sa le lamureasca pe toate... aproape...

Doamne ajuta!

PS: nu mai trimiteti de mai multe ori acelasi comentariu caci dureaza un anumit timp pt aprobate.
Comentariile care contin injurii si un limbaj neadecvat va fi sters.

Anonim spunea...

Am trimis acest mesaj de 2 ori, imapartit. Numarul de cuvinte pe acest blog este limitat, ceva la 1409. Mareste aceasta cifra la 2000-3000 de cuvinte daca poti.
Fii pe pace ca nu am sa injur, nu-mi sta in carcater, dar ceea ce trebuia spus despre acest ciudat am spus intr-o oarecare masura! Restul tine de Phiho-patologie si din domeniul infractional; se poate analiza, verifica!
Nu pot sa cred daca nici
persoanele mentionate nu au nimic de transmis...
Tu constientizezi ceea ce ai scris??? Acele persoane sint niste DESCHIZATORI DE DRUMURI CATRE UN ALT TIP DE CUNOSATERE(!) de care, acum te bucuri de ea, intr-o anumita masura!!!
In fine, in caz c-o sa mai apara vreo stire de la acest domn (D.W.), nu am sa mai postez nimic!

Cactus \|/

GabyS spunea...

Nu ma refeream la tine legat de mesajele trimise de mai multe ori, era ceva general...

Am inteles ca tu ai ceva impotriva lui D.W., dar pe langa asta ai generalizat prea mult si ai spus ca toti sunt niste... "sarlatani", e corect? esti asa sigur? :)
Eu nu... am cunoscut oameni minunati... foarte multi si nu au nici-o treaba cu ce ai spus tu si nici ahtiati dupa bani nu sunt, ei doar iubesc si ajuta cu bucurie...
In fine...

Vreau sa fiu sincer si iti spun ca nu ma deranjeaza comentariile tale sau altele de genul, sunt chiar binevenite unele critici si observatii mai ales daca ele sunt constructive.
De acele persoane care le-ai mentionat nu am spus ca nu au ceva de transmis si nu au facut asa ceva macar o parte din ei, am spus doar ca nu ma impresioneaza, nu doresc sa fac diferentieri acum si nu sunt in masura sa judec ci doar sa constat ceea ce inima doreste.
Nu vreau sa intru in contradictii prea mari cu tine si nu vreau sa ma intelegi gresit pentru ca oricum o parte din ceea ce am transmis nu ai inteles...
Apreciez ca urmaresti blogurile si iti multumesc pt comentarii si chiar te rog sa o mai faci, mai ales daca mai apare ceva cu DW.
Mai repet o data, nu ma intereseaza asa mult acest D.W., dar informatiile sunt cele de interes...
Numai bine!

Multumesc tuturor pentru vizionare si comentarii!
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Da, are mare dreptate. Articolul este excelent, iar argumentul celei a 101-a maimuțe este edificator.

Mulțumesc.

Anonim spunea...

nimic serios