BASHAR - Prezent la evenimentul EXTRATERESTRII 2010

Un dialog purtat in data de - 20.03.2010 (prin chanelling) cu extraterestrul Bashar, prin intermediul lui Darryl Anka.

Cine este BASHAR?

"Este un extraterestru cunoscut prin intermediul mediumului Darryl Anka, care se foloseste de channeling pentru a ne aduce la cunostinta invatatura acestui extraterestru. Bashar face parte dintr-o specie hibrida din timpul viitor. Una dintre ocupatiile sale consta in observarea deficientelor viziunii umane asupra realitatii. "

Multumim celor de la blogul Iesirea din Matrix pentru prezentarea si traducerea acestui material!

Sincer, am fost foarte sceptic inainte de a viziona acest material, dar la final am ramas chiar putin impresionat de informatiile si raspunsurile pe care le-a oferit acesta.
Banuiesc ca multi dintre voi veti fi foarte sceptici in ce priveste acesta, cat si despre channeling (canal de comunicare) in general, dar cu timpul vom sti mai multe... unii deja stiu...

Traim niste vremuri in care se vor revela multe informatii aproape incredibile si chiar socante si pe zi ce trece vom simti si vom vedea multe schimbari in multe privinte in viata noastra de aici.
Din pacate vor fi multe informatii false, dar in acelasi timp vor fi si multe adevarate, trebuie sa reusim si sa invatam sa le deosebim prin puterea inimii noastre, prin filtrarea informatiei din minte prin inima.
Limitarile si separarile sunt create doar de noi oamenii... nu are nimeni dreptul de aici sa ne impuna cu forta un mod de gandire sau credinta, totul trebuie sa fie liber, pentru ca unul din cele mai importante daruri este LIBERUL ARBITRU. Fiecare dintre noi isi creaza realitatea sau viata prin felul in care gandeste, isi doreste si crede ceea ce este si ceea ce vrea.
Indiferent de toate acestea noi toti suntem parte din acest maret si infinit Intreg, din UNUL, Dumnezeu Tatal, cu totii suntem creatia Lui. Doamne ajuta!

Vizionati filmul tradus aici:

9 comentarii:

pantera spunea...

Vai de capul meu ce prostie. Vad ca tot mai multi oameni au probleme cu capul. Astia sunt varianta moderna a martorilor lui iehova??? :))

GabyS spunea...

Crezi ce vrei pantera...
Ai ascultat pana la capat ce spune? Ai inteles ceva? se pare ca nu...
Numai bine!

Petre spunea...

Mi-a placut mult ce a spus!
De mult am senzatia ca dupa 2012-2017 pentrui fiecare va fi dupa cum s-a pregatit din punct de vedere spiritual si dupa ceea ce crede ca ar trebui sa se intample si dupa ceea ce gandeste, vorbeste si face in aceste timpuri.

Anonim spunea...

Eu as privi cu usoara suspiciune toata sarada asta numita "channeling"..
In principiu nu pot acuza ca ceea ce spune aceasta psaeudo-entitate exprima non-sensuri , ba dimpotriva , doar ca ma distreaza garaielile si tonul din vocea acelui "senzitiv"
Does it makes sense to you ?

Anonim spunea...

vorbesc inainte de a privi filmuletul (blogul tau e printre preferatele pe care le urmaresc desi a mai cazut din top cu predispozitia ta pentru extraterestri si spatiu interes care il depaseste mult pe al meu)
liberul arbitru e tipul care iti da peste mana cand vrei sa cumperi lubenita si nu te lasa? ca l-as cunoaste, pe mine ma lasa sa iau numai pepeni (galbeni).
ar fi cam greu totusi pentru un singur individ acest liber si arbitru pe deasupra sa se ocupe de noi toti.
daca ai de ales intre 2 pana la cat de multe optiuni poti numara, numai una poti lua tu, numai una eu. e doar o iluzie ca ar putea fi alta luata. tu iei trenul eu autocarul, tu mergi la un anume film eu la un anume al meu film, sau concert sau orice ai putea face crezand ca puteai avea si optiunea mea dar ai ales-o pe cea care te PREDEFINESTE.
iar "liberul arbitru" este un stereotip de logica.
minunat frate, iti multumesc pentru daruirea care o ai in ceea ce faci atat de bine. sa nu ajungi niciodata sa crezi ca faci suficient de bine.
o singura conditie iti permite asta: nemurirea.
lasa in spate orice tine de o logica (predefinire) ca moise faraonul.
..imi pare rau ca ma semnez ca anonim cred ca google mi-a sters contul.

nico spunea...

mi se pare ca foloseste anumite semne masonice. mentionez ca sunt un incepator in domeniu.

Anonim spunea...

mc gaby ca nu-mi accepti comentu :) cat de mind opened esti? ti-am dat acu 1 luna un e-mail daca vrei sa te ajut cu informatii ceea ce ai tu pe site acu sunt doar teorii spue de NASA, si doar 20 % sunt interesante pune si tu stire iarna aceasta va fi cea mai friguroasa din cei 1000 de ani....toata europa si s-ar putea si America de Nord, Pamantu v-a intra intr-un Ice Age se indeparteaza usor din axa ei

Pune si tu lecturile lu Stewart Swerdlow poate ii mai scoala pe cititori din transa asta :) David Icke etc pune lecturile lor sunt videouri peste videuri de asta are nevoie acu un Romana, un cititor sa se trezeasca nu ca Nasa are teoria ...etc care spun numai porcarii doar 10 % adevar poate nimic...

Bafta, si mc ca nu-mi postezi mesaju

Anonim spunea...

Genial! Long live Bashar!

anonim spunea...

Perfect si la subiect!!!!