Extraterestru?


Doi tineri din Canada sustin ca au surprins cele mai clare imagini cu un extraterestru, de pana acum, filmare care i-a pus pe deja pe ganduri pe specialisti si pe pasionatii de OZN-uri, care analizeaza in detaliu fiecare pixel.

Imaginile au fost surprinse aproape de miezul noptii, intr-o zona rurala din Alberta, dupa cei doi frati au stat la panda cu o camera video, deoarece in urma cu doar cateva seri au auzit zgomote ciudate venite din curte.

Pe inregistrare se observa un personaj inalt, cu un mers ciudat, avand doar trei degete la fiecare dintre maini (vizibile dupa observatii amanuntite), si cu pielea ce pare aproape metalica.

6 comentarii:

Andrei Vasile spunea...

E hilar video-ul, mai ales cum fuge :))

1. Persoana care s-a imbracat in Allien - e buna de dus la CIRC
2. Cel care filmeaza nu are Absolut nicio reactie.
3. Si-a inchis camera imediat dupa ce a filmat aratarea (un gest absolut INUMAN, e imposibil sa apesi butonul "Stop Record" dupa ce vezi asa ceva, logic ar fi fost sa zica ceva, sa incerce sa filmeze unde a fugit, multe altele. )
4. A aparut pixelul albastru :)
In concluzie, e o Comedie.

Dan Ioanitescu spunea...

Cu toata stima si cu respectul cuvenita pentru o astfel de tema dar ca de obicei, nu este nimic clar. Ceea ce desigur pune sub semnul intrebarii cat de extraterestra este persoana filmata.

GabyS spunea...

Multumesc pentru comentarii!
Parerea mea e oarecum asemanatoare...

OrriGo spunea...

Incredibil. Eu cred ca e real. Era târziu si nu avea machiaj si a fugit sa nu fie filmat.

alex spunea...

ha ha ce tare

Ryana spunea...

S-au distrat si baietii un pic si...ne-au amuzat si pe noi.