NASA avertizeaza: explozii solare devastatoare vor lovi Terra cat de curand


Terra va suferi, in anul 2013, efectele unor explozii solare de-a dreptul devastatoare, anunta oficialii NASA. Sistemele electrice vor fi distruse, satelitii artificiali vor inceta sa functioneze, zborurile vor fi intrerupte, iar Terra se va scufunda in intuneric dupa ce generatoarele de curent electric se vor supraincalzi. Toate acestea se vor intampla in maxim 3 ani, atunci cand Soarele va ajunge la maximul puterii sale, este mesajul ingrijorator al acelorasi specialisti.

Oamenii de stiinta sustin ca distrugerile vor afecta toata aparatura electronica, de la dispozitiviele bancare si cele din spitale, pana la computerele personale si Ipod-uri. Pierderile financiare s-ar ridica astfel, in urma valurilor fara precedent de energie magnetica, la mai multe miliarde dolari, fara insa a putea aproxima o valoare exacta a pagubelor. "Stim ca va veni, dar nu putem estima cat de rau va fi", afirma Dr. Richard Fisher, directorul departamentului de heliofizica din cadrul NASA.

"Primele vor cadea sistemele de comunicatie, satelitii si sistemele de ghidare a avioanelor. Cat de curand, vor urma dispozitivele electrice din banci, spitale si chiar si cele din propriile noastre case. Vor fi probleme uriase pentru omenire. Largi parti ale globului vor ramane complet in intuneric, din cauza caderii sistemelor generatoare de energie, iar refacerea acestora va necesita mult timp", a adaugat acesta.

Cel mai optimist scenariu este acela in care Terra va suferi doar cateva ore din cauza furtunilor magnetice si nu zile sau luni intregi, asa cum prevede Dr. Fisher. Cert este, avertizeaza cercetatorii NASA, ca masurile trebuie luate din timp pentru a preveni un dezastru de asemenea proportii.

Sursa: The Telegraph / descopera.ro

Comentariu personal:
Desigur, atat eu cat si o mare parte din voi nu avem incredere in NASA si tot ce tine de guverne si "masinarii" secrete. Mereu se fac publice numai informatii lipsite de detalii si care sunt mai vizibile si probabil mai greu de ascuns de ei. Din pacate la noi ajung doar maxim 10-20% din informatii si din motive oculte si interese toate acestea sunt bine tinute in secret. In mod sigur o parte din cei care lucreaza la NASA sunt oameni buni, nici macar ei nu stiu multe "jocuri" si interese de acolo. Ideea este ca sunt lucruri care se intampla acum pe pamant si in jurul nostru, lucruri care vor schimba tot ceea ce era si este acum... cu NASA si fara, guverne sau alte lucruri de genul, schimbarea a venit si ei nu mai pot opri nimic...
Trebuie sa avem incredere in noi insine, sa acceptam lectiile vietii si sa vedem dincolo de aparente, de materie si de limitele aberante impuse de altii...
Absolut tot se intampla cu un scop si acum e timpul ca sa vedem in interiorul nostru si acolo sa gasim raspunsurile si puterea de a merge inainte si a aduce Pacea si Iubirea pe Pamant si in viata noastra... Doamne ajuta!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Soarele ajunge la maxim inainte de a se produce schimbarea de poli, adica o data la 12 ani. De cand exista tehnologia soarelle a trecut prin multiple schimbari de poli (maxime) si nu s-a intamplat nimic. Ma ingrijoreaza faptul ca o agentie de o astfel de anvergura face astfel de afirmatii.

Anonim spunea...

Sper ca "Mama natura" si "Creatorul" sa nu amane acel "ceva" din 2012. Cred in acest "ceva" 70-80%, dar sper sa se intample 1000%(o mie la suta), cu tot ce implica acest "ceva"-fizic si emotional. De fapt este singura speranta pe care o mai am.
Doamne ajuta!

MERIMA spunea...

"""EI """ NE PREGATESC CEVA!!! SI DACA CU ACESTE ANUNTURI SPERIE OAMENI CU TOT FELURI DE ANUNTURI DE GENUL "EXPLOZII SOLARE"AR TREBUI SA NE INTOARCEM LA BIBLIE SI SA VEDEM CE NE SPUNE DUMNEZEU CU PRIVIRE LA SFARSITUL ACESTUI PAMANT !!! SI SA NE INTOARCEM LA CREATORUL ACESTUI PAMANT PANA NU ESTE TARZIU!!! DEJA SE INTAMPLA LUCRURI MARI IN ACEASTA LUME ...totul se implineste cum a spus DUMNEZEU !!! ILUMINATII VOR SA CONDUCA ACEST PAMANT !!!