EU SUNT! (da mai departe!)


2 comentarii:

Anonim spunea...

hmmm, poti spune ca este nor asta daca vrei sa te creada cei care habar nu au si nu-i intereseaza chestiile acestea, dar asta nu poti spune cuiva care simte ca este ceva mai mult .... pe acestia nu-i poti pacali cu tot felul de explicatii din astea de doi bani. Se stie ca extraterestri martori care ne supravegheaza se camufleaza deoarece nu doresc sa fie vazuti, nu a venit inca momentul. O nava poate fiinta in planul nostru fara ca aceasta sa fie vizibila si daca totusi este ceva vizibil sa nu poata fi depistata creeaza in jurul ei tot felul de efecte spectaculoase a naturii si se pot ascunde in nori de exemplu creeati tot de navele respective.
Eu unul sunt sigur suta la suta ca acolo este o nava asta se poate intui daca esti ceva mai atent. Este normal ca cei care au studiat pozele sa dea o explicatie concreta si credibila ....nu??? dar asfel ei scapa din vedere esentialul si raman cu explicatia lor stiintifica ... dar adevarul este ca de fapt asta si-au dorit si acei extraterestri sa credem.
cu bine ... / nelu_nnn

Limena spunea...

Mda, vechea mentalitate, ce fac ceilalti? Pana la urma nu te manifesti aici prin ceilalti, te vezi prin ceilalti si te observi precum esti; asa ca nu inteleg de ce toti ii urmaresc pe ceilalti ce fac, daca cred sau nu cred in aceste profetii?
Daca toti sunt orbi, alegi si tu sa fi orb? sau te ghidezi dupa ce-ti spune Inima, ajungand la propriul tau Adevar ce capata viata in tine, nu prin ceilalti in tine.
Nu caut sa schimb lumea prin determinarea fiecaruia de a actiona, dar pana la urma cine e calator aici, tu sau tu si intreaga civilizatie de pe planeta?
Intr-adevar, sunt timpuri ce ne ajuta in masa pentru a avea aceasta deschidere mai in forta, insa trebuie minifestata intr-un mod sincer, practic propriu, netinand cont de cum procedeaza ceilalti.