Programul T.A.L.A.M.


La invitatia Agentiei Wyn Events, Justis Chase a acceptat sa vina in Romania pentru a prezenta programul T.A.L.A.M. in cadrul a 2 seminarii, primul sustinut la Bucuresti, in perioada 25-27 iunie 2010, cel de-al doilea avand loc la Brasov, in perioada 2-4 iulie 2010.

Cine este Justin Chase?

Justis Chase (www.justischase.com) este creatorul programului T.A.L.A.M., avand o experienta de peste 30 ani in domeniul relatiilor interumane. A ajutat de-a lungul timpului, nenumarati oameni, prin seminariile sale inovatoare, atelierele de lucru si pregatirile individuale pe care le-a sustinut. Programele sale de manifestare au fost predate pretutindeni in lume. Este autorul cartii “Magia placerii” care a fost publicata in 16 tari.

Justis Chase traieste in Canada, in provincia Saskatchewan. In 2007, a pus bazele centrului T.A.L.A.M. din Europa, in Belgia, centru care sustine o intensa activitate de prezentare a programului conceput de Justis Chase, in cadrul unor seminarii de weekend. Anual, sute de oameni sunt instruiti aici de catre echipa coordonata de Justis Chase, Hilde Geeraert si Marc Van Rymenant.

Ce este T.A.L.A.M.?

Traim intr-o lume care nu este deloc ceea ce credem ca este: o lume iluzorie. Stiinta cuantica a dovedit recent acest lucru. Acum stim ca nu traim intr-o lume a materiei, ci, mai degraba, intr-o lume a energiei, in care granitele dintre noi si ceilalti, dintre noi si tot ceea ce ne inconjoara cu greu pot fi definite.

In carti si filme de genul "Secretul" ni s-a spus ca putem influenta ceea ce se intampla in viata noastra, ca detinem puterea de a influenta si manifesta tot ceea ce dorim. Si, totusi, desi este o informatie necesara extinderii constiintei, nu este si suficienta, caci nu ne ofera metodele concrete, practice prin care putem “materializa” toate aceste lucruri.

Acum, pentru prima data, a fost creat si facut disponibil publicului larg, un program care ne invata modalitatea prin care aceste lucruri se materializeaza, precum si pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a indeplini dorintele noastre profunde. Numele acestui program este T.A.L.A.M.

Spre deosebire de alte programe T.A.L.A.M. nu este o descriere a efectelor cuantice sau sugestii a ceea ce ar putea fi posibil. T.A.L.A.M. ofera instructiuni concrete si specifice: cum sa iti schimbi campul energetic si campurile din jurul tau, pentru ca ceea ce-ti doresti sa fie adus in existent ta. Iti ofera tehnici specifice pe care le poti folosi pentru a-i influenta pe altii sau evenimentele si multe altele.

Tot ce ai nevoie este dorinta de a avea o viata mai buna si dorinta pentru o cunoastere la care au avut acces prea putini. T.A.L.A.M. iti va schimba viata pentru ca te va invata tehnici speciale pe care le poti folosi in viata de zi cu zi pentru a schimba situatii, experiente sau oameni din jurul tau.

Pentru mai multe detalii si informatii aici:
Agentia Wyn Events - www.wynevents.ro
E-mail: office@wynevents.ro
Tel: 0724.280.463 - 0727.111.702 - 0723.258.500

Niciun comentariu: