NASA si marturiile lui Edgar Mitchell


Edgar Mitchell, unul dintre reputatii astronauti care au luat parte la misiunea Apollo 14, spune ca extraterestrii au contactat Pamantul de mai multe ori, dar ca NASA a ascuns acest lucru timp de 60 de ani.

Edgar Mitchell a fost pilotul modulului lunar in cadrul misiunii Apollo 14, care a avut loc in 1971, si, totodata, al saselea om care a pasit pe Luna, informeaza thisislondon.co.uk.

Acesta spune ca extraterestrii au contactat de mai multe ori Pamantul in timpul carierei sale la Agentia spatiala americana (NASA), dar acest lucru nu a fost facut public.

Mitchell, in varsta de 77 de ani, a spus intr-un interviu pentru postul de radio american Kerrang!, ca surse din NASA care au avut contact cu extraterestrii i-au descris pe acestia drept niste fiinte "de inaltime mica, ce pareau bizare oamenilor".

El spune ca extraterestrii ar arata asa cum sunt cei descrisi in cultura populara, de inaltime mica, cu ochi si cap mari.

Mitchell a explicat ca tehnologia noastra "nu este nici pe departe atat de sofisticata" ca a lor si ca, "daca ar fi fost ostili", "am fi disparut pana acum".

Mitchell, impreuna cu comandantul misiunii Apollo 14, Alan Shepard, detine recordul pentru cea mai lunga iesire pe Luna - 9 ore si 17 minute.

"Am fost destul de privilegiat incat sa aflu ca am fost vizitati si ca fenomenele OZN sunt reale", a spus Mitchell. "Am facut parte din cercurile militare si ale serviciilor secrete, care stiu ca, dincolo de ceea ce se cunoaste public, am fost vizitati. Citind ziarele recent, imi dau seama ca s-a intamplat chiar de mai multe ori", a adaugat asta.

Mitchell, doctor in aeronautica si astronautica, spune, referitor la celebrul incident de la Roswell, in New Mexico, din 1947, ca a fost locul prabusirii unei navete extraterestre reale si ca fenomene similare sunt in curs de investigare.

Armata americana a sustinut intotdeauna ca in acest loc s-a prabusit un balon de cercetare top secret.

Oficialii NASA au reactionat rapid printr-un purtator de cuvant: "NASA nu se ocupa cu depistarea OZN-urilor. NASA nu este implicata in acoperirea urmelor de viata extraterestra de pe aceasta planeta sau din univers".

"Doctorul Mitchell este un mare american, dar nu ii impartasim opiniile despre acest subiect", a adaugat purtatorul de cuvant.

9 comentarii:

mihaeladr spunea...

Mai bine ar spune si ca nu au fost pe Luna!!! Eu una nu cred. Oare vom afla vreodata adevarul despre Apollo?

GabyS spunea...

Hehe... spune si el ce poate si are voie. Eu cred ca adevarul va apare, sau deja a inceput sa apara.
Mersi pt com. Numai bine!

Anonim spunea...

Au spus bine cei de la NASA ca ei nu au nicio legatura cu OZN-uri deoarece sunt altii :)) NASA is just a front.

ommiracle spunea...

Ii vom vedea si noi in curand... Pana atunci, trebuie sa le permitem sa ne ajute energetic, avem mare nevoie.

moroi spunea...

Eu cand aud cate un om care "a ajuns pe luna" ca se apuca sa faca dezvaluiri, ba mai mult mai vrea sa il si credem, cand el alimenteaza asemenea enormitate, parca imi vine sa scuip monitorul.

Nu am nimic cu administratorii saitului, dimpotriva va citesc cu placere, dar am o problema cu "filtrul" vostru al surselor.

GabyS spunea...

Salut moroi", apreciez ca imi citesti blgourile si iti multumesc.
Sincer iti spun, eu filtrez informatiile cat pot, dar e normal si vreau ca si cititorii la randul lor sa filtreze ce este...
Legat de nenea asta care cica a fost pe luna, ceea ce desigur nu e adevarat, americanii au ajuns mult mai tarziu pe luna sau poate chiar deloc. Acesta spune de extraterestrii ok? ce putem intelege asta, mai ales ca vine de la unu ca el?
1. spune adevarul din proprie initiativa (slabe sanse);
2. spune aceste lucruri ca sa ajuns intr-un punct in care e mai greu sa se mai scunda asa ceva;
3. spune pt a pregati teren...

Dar asta nu inseamna ca nu merita de vazut si ascultat ce spun toti, adevarul e undeva la mijloc, sau in mod sigur in NOI!
Numai bine!

Anonim spunea...

putem comenta fiecare acest subiect
numai ca adevarul este numai unul
singur si pe acela noi inca nu il cunoastem !pina atunci putem spune fiecare ce vrea!

smit spunea...

La cite probleme au uamenii in vremurile astea,acest subiect nu valoreaza nimic din pacate! Salut!!

Anonim spunea...

"uameni"??? cred ca ai gresit blogul prietene , salam si vijelie nu sunt de gasit pe aici