OFICIAL! Guvernatorul Republicii Kalmykia spune că a fost răpit de extratereştri...


Kirsan Ilyumzhinov, guvernator al Republicii ruseşti Kalmykia şi fost preşedinte a Federaţiei Mondiale de Şah, a declarat unui post de televiziune că a fost răpit de extratereştri la Moscova.

Când un guvernator al unei republici din Federaţia Rusă spune că a fost răpit de extratereştrii, lumea ascultă. Kirsan Ilyumzhinov este guvernator al Republicii Kalmykia a declarat într-o emisiune televizată că a fost răpit de extratereştrii pe data de 17 septembrie, 1997, în timpul unei vizite la Moscova. Potrivit foxnews.com, extratereştrii nu s-au făcut cunoscuţi încă pentru că nu sunt pregătiţi şi a adăugat că a comunicat cu ei telepatic pentru că nu aveau destul oxigen.

Deputatul Andrei Lebedev nu crede că guvernatorul a fost pur si simplu plimbat pe o navă extraterestră şi apoi eliberat. Lebedev vrea să afle ce a păţit guvernatorul de fapt şi doreşte ca preşedintele Medvedev să îl ia la întrebări pe oficialul şahist.

Conform postului de radio Ecoul Moscovei, oficialii ruşi se tem că Ilyumzhinov ar fi putut furniza informaţii secrete extratereştrilor.

Cum s-a întâmplat? Era sâmbătă noaptea, iar Ilyumzhinov a ajuns acasă, la apartamentul său din Moscova. S-a uitat la televizor, a citit puţin, şi apoi s-ţa culcat. În timpul somnului, el a auzit cum uşa de la balcon s-a deschis, şi apoi cineva l-a strigat pe nume. Ilyumzhinov s-a sculat şi s-a dus să verifice. El a văzut un tub transparent care plana, şi atunci el a intrat în acel tub. Înăuntru, se afla nişte umanoizi îmbrăcaţi în costume de culoare galbenă. Ei au avut parte de o discuţie plăcută, în care extratereştrii i-au spus lui Ilyumzhinov că ei nu sunt încă gata pentru contactul direct cu oamenii.

Aceasta e toată povestea, însă Lebedev se întreabă dacă asta s-a întâmplat cu adevărat. Deputatul rus vrea să ştie dacă Ilyumzhinov a vorbit cu extratereştrii despre îndatoririle sale oficiale. Şi dacă da, ce informaţii le-a oferit extratereştrilor? În plus, Lebedev mai vrea să ştie dacă Ilyumzhinov a anunţat preşedintele Rusiei despre această întâlnire cu extratereştrii, căci, conform deputatului rus “Cine dintre guvernatorii ruşi mai comunică cu extratereştrii?”

Interviu a lui Kirsan Ilyumzhinov cu televiziunea Al Jazeera:



Sursa: realitatea.net si www.lovendal.net

3 comentarii:

Anonim spunea...

Servus,

Emisiunea de ieri seara (8. Mai a.c.), a lui Oreste o poate reposta cineva pe blogul dvs. sau altundeva???

Multumesc pt. intelegere,
Cactus \|/

Anonim spunea...

mda, haioasa stirea, :))) / cred ca se incearca ca oamenii sa-si indrepte atentia spre extraterestrii, se testeaza terenul ca sa zic asa si vom mai avea destule stiri din astea pt ca se stie ca chiar vaticanul a dat unda verde, prin recunoasterea existentei extraterestrilor. Parerea mea este ca in viitorul imediat nu este exclus ca elitele sa-si joace unul din assi din maneca cum vine vb, care ar duce la o instalare rapida a noii ordini mondiale pt ca a mai ramas putin timp. Asa ca ar fi bine sa fim foarte atenti, sa devenim din ce in ce mai constienti, pt ca nu stiu ce sa zic, dar am impresia ca se va incerca o manipulare de mari, fff.mari proportii a intregii omeniri jucandu-se cartea extraterestilor!!! / vom traii si vom vedea ce si cum ....
cu drag , nelu_nnn

Cipryca spunea...

Auzi pentru ce isi fac ei griji.. "Ce informatii a furnizat extraterestrilor".. In concluzie,nu neaga existenta lor. Logic ar fi fost sa interogheze ce si cum,ca totusi,sa vina un oficial sa afirme ca a vb cu extraterestri,cand marile puteri au facut eforturi enorme sa ascunda existenta lor.. cam de caterinca asa.
De acord cu comentariul anterior,din ce in ce mai multe stiri despre extraterestri,sau cu referire la ei, au aparut. posibil sa ne pregateasca mentalitatea pentru ceva anume :))