David Wilcock, despre serialul "V" si dezvaluiri



Preluat si tradus de pe site-ul lui David Wilcock, divinecosmos.com.

David Wilcock:

"Am o dovada foarte semnificativa -- efectiv de netagaduit -- ca acest serial a fost realizat pentru a ascunde o dezvaluire a liderului Obama. Tot ce trebuie sa faceti este sa va uitat la serial si sa ascultati de fapt ce se spune.

Desigur, mesajul de propaganda multi-milionar a acestui show este de a ne transmite ca acesti extraterestri arata ca si noi (precum Peterson a spus ca va anunta Obama) si ca au fost pe aici de-a lungul secolului 20 (precum Peterson a spus ca va anunta Obama).

Aceasta propaganda ne mai spune, desigur, ca acesti extraterestri sunt reptilieni pe sub pielea lor. Si ca au planuit de mult sa puna mana pe planeta noastra -- pentru a ne manca !


La inceput, ei ofera o tehnologie de vindecare foarte miraculoasa si inalt pozitiva, aproape intr-o viziune utopica -- exact cum Petersen a spus ca adevaratii baieti buni vor oferi cand Obama va face aceste anunturi.

Inceputul unei rascoale publice.

Daca indeajunsi oameni se sperie datorita acestui serial TV, care le spune adevarul, dorinta evidenta este ca publicul sa se intoarca impotriva celor care pornesc procesul de Dezvaluire.

Tot ce ai nevoie este de o mica dar foarte dedicata sub-sectiune a publicului care crede minciunile pe care le transmiti -- mai ales daca se potriveste cu credintele lor fundamentale.

Odata ce ai o multime de oameni de partea ta, vor face ei asasinarile si treaba murdara in locul tau.

Atunci ei cred ca ei lupta cu "Diavolul" in mod direct -- si ajung sa fie convinsi cum profetia Biblica de fapt devine reala, spre Sfarsitul Lumii.

Trebuie sa admiteti ca este o idee geniala, daca asta ati avea de gand sa faceti.

Odata ce scapi de cei care vor sa blocheze Dezvaluirea asta, poti trimite publicul inapoi la somn, si sa-i tratezi ca pe niste copii buni.

Gata cu Omul Rau. S-a dus. Mergi inapoi la somn. Totul este sub CONTROL.

Este atat de evident.

Daca Obama este cu adevarat personajul negativ, precum aproape toate website-urile conspirationiste spun, atunci de ce ABC/Disney, una dintre cele mai mari 5 firme de mass-media, ar cheltui milioane si milioane de dolari pe un show TV care il ataca pe Obama fara ocolisuri?

Si acesta nu este un atac obisnuit. Asta nici macar nu-l prezinta ca fiind uman.

In schimb, oamenilor li se arata ca Obama este un lider al unei specii uman-reptiliene oribile care ar fi prin zona de ceva timp, si intentioneaza sa puna mana pe Pamant total si complet intr-o masiva invazie -- pentru a folosi oamenii ca si sursa de mancare.

Mass-media a aratat cu precizie evidentele conexiuni dintre liderii Vs si Obama, si au si acuzat ABC de folosirea show-urilor de televiziune ca si manipulare de natura politica.

Adevarul e ca ei chiar nu au habar cat de adanc merge gaura iepurelui.


Daca Obama este indeajuns de atent, poate sa-i evite pe cei mai nebuni care cred ca serialul este adevarat, si care ar vrea sa-l atace odata ce Dezvaluirea va fi facuta.

Trebuie sa recunoasteti ca aceste piese se potrivesc impreuna foarte bine. Am atins in sfarsit un Moment de Adevar, unde profetiile care le-am tot impartit cu voi in ultimii ani incep sa se adevereasca.

Mi se pare foarte interesant acest lucru.

Totusi, vreau sa va amintesc ca nu va fi totul atat de bine odata ce va avea loc Dezvaluirea.

Ganditi-va cati oameni s-au simtit foarte placut ca Obama a castigat alegerile. Va fi la fel si cand aceasta Dezvaluire va avea loc, printr-o anuntare oficiala sau semi-oficiala.

Precum a disparut starea de bine de dupa castigarea alegerilor de catre Obama, un efect similar se va simti dupa prima etapa a Dezvaluirii.

Cinicii cred ca "guvernul" este prea puternic si aceasta nu se va intampla niciodata. Sa reformulam asta: nu-si pot imagina ca s-ar putea intampla vreodata.

Asta nu inseamna ca au dreptate."


Precizare din partea administratorului blogului "Dincolo de limite":

Aceasta parere si descriere apartine in totalitate autorului, David Wilcock si nu pot spune ca impartasesc in totalitate sau in mare masura tot ceea ce spune el. Am postat aceasta mai mult pentru a arata anumite puncte de vedere si ca noi sa putem trage concluzii. Deasemenea ca deobicei va recomand cu tarie sa va ghidati dupa instinctul sau intuitia voastra proprie intotdeauna si nu in ultimul rand sa va ascultati inima, caci acolo veti gasi mereu adevarul si este locul vostru divin si cel mai sigur.
In ultimul timp si in viitor vom primi din ce in ce mai multe informatii, bune sau mai putin bune, este foarte important ca tot ce citim, vedem si auzim sa filtram foarte bine si sa analizam in detaliu ca intr-un final, verdictul sa il primim insasi de la inima noastra.

In ce priveste acest serial, "V" il urmaresc cu mare interes si merita vazut...


9 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc sincer pentru precizarea de la sfarsitul articolului .

Anonim spunea...

sincer, nu prea am inteles ce a vrut sa spuna David despre acest serial !!! Admin poti sa-mi spui cat de cat ...ce ai inteles ?
multumesc / nelunnn

Anonim spunea...

la inceput teoria cu anunnaki, inuaki si alte rase extraterestre mi se pareau interesante, ba chiar le vedeam ca o posibila realitate...acum sincer incep sa cred ca se speculeaza incredibil de mult curiozitatea, fascinatia individului fata de extraterestri, ozn-uri, predictii apocaliptice, misticism, ocult, cu scopul de a scoate bani...altfel nu vad cum holywood-ul ar permite aparitia atator filme pe teme de genul

GabyS spunea...

Nelunnn, din acest material preluat de la el de pe site-ul oficial se pot intelege mai multe sau poate chiar nimic. In mare ce am reusit sa inteleg este faptul ca incearca sa faca o legatura cu posibilele dezvaluiri care se pregatesc si ca ar fi ceva legat de Obama.
Tocmai de aceea am si postat, sa vedem si sa deslusim impreuna ce ar vrea el sa zica. Ideea e ca filmul este chiar interesant, dar asta nu inseamna ca e totul adevarat in el, iar cel mai straniu e ca acest film a aparut intr-un moment foarte aparte, cand se fac multe discutii si conspiratii legat de reptilieni si actiunile secrete din umbra a anumitor guverne... cat si de asteptatele dezvaluiri oficiale.
Nu ramane decat sa asteptam noi informatii...

Numai bine!

Anonim spunea...

"Trebuie sa recunoasteti ca aceste piese se potrivesc impreuna foarte bine. Am atins in sfarsit un Moment de Adevar, unde profetiile care le-am tot impartit cu voi in ultimii ani incep sa se adevereasca.", zau? Nu mai spune...
Satirule, ceilalti predecesori care au amintit inaintea ta (!), dovezile lor ce sint? Sint basme, nimicuri??? Numai ale tale sint bune ("Am o dovada foarte semnificativa - efectiv de netagaduit"), prioritare ???
Si mai mult, inaintea ta au spus-o cei care s-au ocupat de-a lungul timpului, istoriei, cu inceputurile Paleoastronautici sa descifreze mesajele transmise de stramosii nostri, sau nici acestea nu sint edificatoare???
Celor care sint fascinati de acest fals-mistic, ciudat, le recomand sa citeasca cartea unui roman de-al nostru care este mult mai interesanta, detaliata, relatind descifrarea textelor biblice si a altor texte vechi ce au la baza genetica (!!!) si alte stiinte moderne!!! De asemenea, cum sint dezbatute separat, programele de inginerie genetica vorbindu-se de mult timp de acel - "OM NOU" (sa fie oare o simpla coincidenta cu acel tip de "om nou" de care ni se spunea in
Comunism?): sumerian, asiro-babilonian, fenician, egiptean, dac (unde si aici sint multe de specificat!), indian si cel din America Centrala. Cum toate aceste date, converg catre informatia Finala si anume despre modul in care zeii se pregatesc pentru incheierea actualului ciclu de dezvoltare umana pe Terra.
Este vorba de cartea, "Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii", scrisa de dl. doctor Toni Victor Moldovan!!!!
De ce sa-l cred pe acel lacheu si sa nu-l cred pe romanul nostru (dl. dr. Toni V. Milodovan) sau, ca dumnealui si multi altii???
GabyS, spe sa-mi scuzi aceasta abordare, dar deja sint satul peste cap de tot felul de neica-nimeni, care vor sa epateze, sa creeze valuri cu aceste subiecte Finale.

>Buburuza ofuscata<

P.S. Cind cineva are ceva de transmis, SPUNE SI GATA! NU o mai lalaie la nesfirsit: ca vine, nu vine, s.a.m.d.

P.P.S.http://www.dacia.org/congres/content/12_iulie/moldovan/moldovan.html

http://www.miracol.ro/autor.php?autor=42

GabyS spunea...

Multumesc Buburuza pt pareri si precizare, este foarte bine ca spui ceea ce crezi, simti si stii si tu.
Eu nu am spus si nu o sa spun niciodata ca acest om are dreptate in toate sau in mare masura, el este cineva care se implica si incearca sa explice ceva, ca spune lucruri mai putin reale sau false ramane de vazut. De accea am si facut acea precizare la final.
Cat despre cartea "programul Terra", am auzit de ea dar inca nu am citit-o, am sa o caut si o citesc.
Numai bine!

pokerash spunea...

o porcarie menita sa creeze publicitate "v" ului. fictiunea a existat dintotdeauna, scopul ei fiind interesul financiar. trebuie sa fii tampit sa crezi asa ceva. totusi, n-am venit cu pluta pe planeta asta.

Anonim spunea...

@Buburuzo, si eu de acord cu tine! :)
Cei care doresc sa citeasca cartea domnului Toni Victor Moldovan, "Programul Terra: Un atentat extraterestru asupra omenirii", o pot gasi pe: http://www.scribd.com/doc/20305327/Programul-Terra-Tony-Victor-Moldovan#
Si ca sa se retina, prima editie a fost lansata in 1999 (ulterior s-a ajuns la cea de-a treia editie)!!!!!!!!
Atunci, tu - Davide, ce faceai, jucai table??? Sau inca nu te imbracase-si cu acea pijama fermecata de care ai amintit intr-una din filmarile tale???
Si eu recomand cartea domnului Toni!!! O carte de exceptie, bogata in foarte multe detalii, exemple. In orice caz, o persoana cu care NOI romanii, trebuie sa ne mindrim!!!!!!!!!!
Gata cu xenofilia, a tot felul de mistici (amintindu-mi de lacomia morbida a 'indienilor' de Ferentari), care nu au nimic de transmis, decit sa fure si sa preia idei, de la unul sau altul.
Ca o sugestie, celor care citesc acest blog, al lui GabyS: nu ar strica celor care au timp sa ia cumva legatura cu domnul Toni si sa-l putem invita la o discutie ca-ntre prieteni pe acest blog sau pe: http://www.fymaaa.blogspot.com/.
Va Salut pe toti, acolo unde va aflati!!!!!!

Cactus \|/

Anonim spunea...

Nu suflete ar recolta Zeii ci mai degraba energia lor vitala, in special a copiilor deoarece energia lor este mult mai pura decat a adultilor.
In Biblie de multe ori cuvantul suflet este asociat cu viata sau energia vitala.
http://reincarnation2002.com/chapter_31.htm