O italianca rapita de extraterestrii...


O italianca pretinde ca a fost rapita si lasata insarcinata de extraterestri. Este vorba despre cel mai impresionant caz de rapiri extraterestre facut public vreodata, unic gratie consistentei dovezilor concrete ce planeaza in jurul sau.

O italianca pretinde ca, de-a lungul vietii ei, a fost rapita de extraterestri in repetate randuri, si dispune de o multime de dovezi fizice in sprijinul acestei afirmatii. Intre aceste probe s-ar numara si un fetus malformat, presupus hibrid intre om si extraterestru, ce i-a fost extras din pantece de catre medici.



In plus, femeia pretinde ca a realizat atat fotografii cat si filmari clare ale navelor extraterestre si ale fiintelor care au rapit-o, pentru a-si sprijini declaratiile.

6 comentarii:

ommiracle spunea...

Cred ca celebra maxima: "Sunt lucruri despre care stim ca stim, sunt lucruri despre care stim ca nu stim, sunt lucruri despre care nu stim ca nu stim", va mai fi de actualitate inca multi ani... pentru unii dintre noi.
Foarte interesanta postarea. Eu stiu ca este adevarata...

Anonim spunea...

E vrajeala.
Tipa nu pare afectata de aceste marcaje straine!!! In al 2-lea rind, sa se analizeze simbolistica din ceea ce s-a filmat (ca doar nu am filmat eu! :)) )... multa, multa vrajeala in comparatie cu alte tipuri de persoane care au trait asa ceva, de-a lungul timpului.
In orice caz, e bine de luat seama si de aceste pseudo-rapiri, in Timp sa poti discerne - adevarul de fals; in orice caz analizati simbolistica...

Cactus \|/

GabyS spunea...

E un caz interesant, cat de adevarat e ramane de vazut...orice e posibil. Rapiri se fac oricum de mult timp, dar sunt bine ascunse mai ales ca o parte din ele sunt facute chiar cu acceptul anumitor autoritati/guverne...
Multumesc pt comentarii si pt vizitarea acestui blog.
Multe se intampla si multe se vor intampla curand!
Numai bine!

Anonim spunea...

mda, sincer nu ma impresionat deloc stirea caci ceea ce cred eu este ca se poate a fi un experiment uman pus in carca extraterestrilor si deh asta fiind cea mai buna scuza. Se stie ca noi construim, incercam sa imitam nave extraterestre si umanoizi extraterestrii asa ca ....teatrul poate incepe :))))))
Gandeste-te ca daca ar fi ceva adevarat atunci totul ar fi clasificat, ultrasecret, dar culmea este si facuta publica si cica cu dovezi cu tot. Hai ca cam bate la ochi, pe bune acuma. Imaginea se doreste a fi -extraterestrii sunt cei rai si oamenii sunt salvatorii cei buni, vai vai ce ne facem cu atata bunatate ce este in noi....si oare cum vom face fata relelor intentii ale extraterestrilor ...???
Totusi ce m-a pus pe ganduri este o declaratie a celui mai mare om de stiinta fizician renumit Stephen Hawkins parca cam asa se numeste care spune ca intalnirea oamenilor cu extraterestri ar fi una catastrofala pt oameni si ca extraterestrii ar fi cei rai. Nu stiu cat este de adevarata aceasta stire pe care am citit-o in libertatea din 27042010, mie unul nu-mi vine sa cred asa ceva dar daca este reala atunci ridica mari, fff.mari semne de intrebare ...
In fine vom trai si vom vedea ce si cum ....asta e....
cu drag nelunnn

GabyS spunea...

Dupa cum am spus orice este posibil. Nu stiu cat de veridic e acest caz cu italianca, dar si eu cred ca sunt si lucruri mascate, sunt experimente facute de oameni si facute sa para ca cei care au facut sunt ET... Ideea este ca dupa cum poate stii ET sunt de multe multe feluri, din care cativa, vreo 2 rase care colaboreaza de ceva timp cu unii pamanteni sunt cu inclinatie nu prea buna. Dar in afara de acestea cateva rase mai putin binevoitoare sunt alte sute poate care ne ajuta de la inceputuri si in continuare. Ceea ce a spus Hawkins e partial adevarat, dar el nu stie ca legatura a fost facuta de ani buni si ca sunt printre noi deja. Pe langa asta ar putea sa ia in calcul pregatirea noastra si transormarea prin care trecem chiar acum... in fine, el gandeste mai mult in anumiti termeni...
Vom vedea...curand.
Numai bine! Multumesc Nelunnn pt parere.

Anonim spunea...

Pai, rapirile de extraterestri au incepu sa apara printre noi, dar nu m-am gandit vreodata ca si violurile!