CUTREMURUL din Haiti a fost provocat ARTIFICIAL !?


Politolog austriac: CUTREMURUL din Haiti a fost provocat ARTIFICIAL de armata americană

Politologul Claudia von Werlhof din cadrul Universităţii de Politologie din Innsbruck a acuzat Statele Unite ala Americii că se află în spatele seismului din Haiti, produs în luna ianuarie. Afirmaţiile au dus la o adevărată polemică ştiinţifică, scrie cotidianul Austrian Independent.

Potrivit politologului austriac, la un centru militar de cercetare din Alaska există maşini folosite pentru detectarea rezervelor de ţiţei care crează cutremure artificiale şi care au fost declanşate intenţionat pentru a provoca seismul din Haiti şi pentru a le permite, în acest fel, SUA să trimită 10.000 de trupe în ţară.

În cadrul proiectului HAARP (un amplasament de cercetare american, situat la nord-est de Gakona, în Alaska), afirma ea, sunt create maşini care pot provoca cutremure artificiale.

Acestea sunt folosite pentru a descoperi rezerve de petrol, existente de exemplu în arealul dintre Haiti şi Cuba. Cutremurul din Haiti ar fi putut fi provocat artificial, pentru a face posibilă ocuparea ţării de către SUA, spunea Werlhof, potrivit Austrian Independent.

Directorul institutului de politologie, Ferdinand Karlhofer, vorbea despre ‘daune’ provocate institutului de cercetare, astfel de afirmaţii fiind în opinia sa lipsite de orice temei ştiinţific.

Într-un interviu acordat ziarului austriac Der Standard, la mijlocul lui februarie, Werlhof adusese în discuţie faptul că seismul din Haiti ar fi putut fi “provocat artificial”.



Luni, Franta a acuzat Statele Unite de “ocuparea” Haiti-ului pe masura ce mii de trupe americane au navalit in tara ca sa controleze eforturile de ajutorare si securizare.

Ministru Francez raspunzator cu ajutorul umanitar a cerut Natiunilor Unite sa clarifice rolul militar american care se amplifica si care impiedica eforturile de ajutor.

Alain Joyandet admite ca a fost implicat, in turnul de control, intr-o altercatie cu un comandant american referitor la un plan de zbor de evacuare al unui avion francez.

“Credeam ca e vorba de ajutorarea Haiti-ului, nu de ocuparea Haiti-ului” a spus Mr. Joyandet.

Societatea de caritate Medecins Sans Frontieres din Geneva au confirmat acest lucru afirmand ca sute de vieti au fost puse in pericol deoarece avioane cu incarcatura vitala medicala au fost returnate de catre controlorii de trafic aerian americani.

Dar, comandantii americani au insistat ca eforturile lor au fost atintite catre activitatea umanitara, iar in noaptea trecuta au fost de acord sa prioriteze sosirele de ajutoare inaintea avioanelor militare, dupa ce au intervenit Natiunile Unite.

Interventia diplomatica a aparut ca un rod al frustarii datorate neajungerii la destinatie a sute de tone de ajutor umanitar. Societatile de caritate au raportat inrautatirea violentei pe masura ce haitieni disperati isi iau soarta in propiile maini.

Cifra mortilor este acum estimata la 200.000 de vieti. Aproape 3 milioane de haitieni, o treime din populatia tarii, au fost afectati de cutremurul de martea trecuta si 2 milioane necesita ajutor alimentar.

In timp ce alimentele si apa au inceput sa soseasca in taberele de campanie ce au rasarit imprejurul orasului, revolte au aparut in alte zone unde ajutoarele nu au ajuns.

Haiti a fost ocupata de care Statele Unite intre 1915-1935 si anterioare animozitati cu alte tari in campaniile de intrajutorare, au facut pe americani precauti asupra rolului lor in operatiuni.

Comandanti militari americani de multe ori au subliniat ca ei nu intra in tara ca o forta de ocupare.

Soldati americani din Port-au-Prince au spus ca au fost atentionati sa fie discreti cu modul in care isi poarta pusca M4.

Un sergent parasutist a spus ca a fost autorizat sa foloseasca forta mortala in caz ca viata cuiva este in pericol, dar doar in ultima instanta.

Capitanul John Kirby, purtatorul de cuvant al fortei de operatiuni comune ale aeroportului, a spus ca Statele Unite a recunoscut ca e doar una din totalul de tari participante la misiunea condusa de Natiunile Unite.

De asemenea el a accentuat ca trupele americane, care vor creste la 10.000 pana miercuri, vor asista in principal efortul umanitar si evacuarea oamenilor ce necesita ajutor medical.

Principala reponsabilitate de securitate ramane pe seama Natiunilor Unite, care va adauga in continuare 3.000 de militari la actuala forta de 9.000.

Oricum, a fost de acord ca Duminica noaptea, americanii sa preia controlul securitatii la 4 importante puncte din oras de distribuire a alimentelor si apei, a spus Capitanul Kirby.

“Securitate aici este o situatie fluida”, a spus el, “Daca guvernul Haitian ne cere sa oferim securizare in centrul orasului, atunci vom face asta.” El a diminuat amenintarea cu cresterea violentei zicand: ”Ceea ce vedem este ca sunt incidente izolate de violenta si unele grupuri care sunt mai refractare, dar in general este calm”.

Sursa: saccsiv.wordpress.com


9 comentarii:

Paul spunea...

Nu m-ar mira deloc ca americanii sa fi pus la cale cutremurul... Sa ne amintin de 11 septembrie, cel mai recent plan de a pune mana pe petrolul din Orientul Mijlociu

Anonim spunea...

Nu trebuie sa te miri, deoarece armele psihotronice (armele silentioase), exista si au fost confirmate de multe persoane, la noi fiind dl. Emil Strainul, relatind despre astfel de subiecte, restul lacheilor fiindu-le frica...
Legat de petrolul din Orientul Mijlociu, acesta este doar un pretext pt. ate tipuri de operatiuni, in nici un caz petrolul asa cum cred unele persoane. Dupa ce l-au lichidat pe Saddam Hussein, ce mai asteapta? Sau, de ce nu incep la comercilalizarea prazii, pardon, adica a petrolului???

Cactus \|/

PS. Rog persoana care se ocupa cu acest blog, sa puna un link, tot aici la comentarii, despre un subiect petrecut anul trecut. Este vorba despre un OZN sau 'o formatiune noroasa' cum au afirmat unii sceptici, pseudo-specialisti, localizat (filmat si fotografiat) in zona Cernavoda. Acel fenomen sau OZN, a mai fost fotografiat si-n alte zone din Romania.
Daca esti amabil reposteaza acel link, ma intereseaza acele fotografii. Multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!!!!

GabyS spunea...

Ai dreptate....nu e vorba numai de petrol... nu stiu pana unde o sa ajunga astia.
Multumesc pt comentarii!
Numai bine!

PS: link-ul cu formatiunile ciudate de nori aici:
http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2009/10/fenomen-ciudat-pe-cerul-romaniei.html

Amuul spunea...

Asta se intampla cand ajunge o forta militara atat de puternica, fara sa fie ghidata de niste idei care sa nu-i permita sa trateze Pamantul ca fiind terenul ei de joaca unde-si permite orice. Abuzuri peste abuzuri...

Anonim spunea...

GabyS iti multumesc pt. linkul postat!!!
La cit mai multe informatii utile pt. toti semenii, evoluind spre un altfel de cunoastere si intelegere, in comparatie cu acest materialism decadent, retrograd!
Inca o data iti multumesc!!!

Cactus \|/

GabyS spunea...

Multumesc Cactus! Numai bine si tie!

Anonim spunea...

Nu cred ca cutremurul a fost provocat in mod intentionat. Sincer nu vad de ce s-ar face acest lucru, si mie mi se pare un nonsens sa faci asa ceva si intr-o tara saraca cum e Haiti. Daca americanii ar fi avut ceva interese in zona, atunci asta se putea face f.elegant si subtil si fara sa omori 200000 de oamenii.
Dar eu cred altceva, si va rog sa meditati asupra acestui lucru daca am sau nu dreptate si anume : In loc sa vedem tot felul de conspiratii din astea rasuflate cum ca cutremurul din Haiti afost provocat de om, mai bine ne-am gandi de ce ar spune intreaga mass-media oficiala acest lucru??? Oare nu cumva se cauta tot felul de justificari la aceste evenimente pt a ne fi deviata atentia de la adevarul in legatura cu aceste fenomene, pt ca pamantul trece printr-o perioada de schimbarii majore si noi inghitim galustile lor, numai sa nu ne trezim. In curand fenomenele se vor inmultii si pana la urma vor spune adevarul dar pana atunci vor incerca tot felul de justificari si explicatii pt a trage de timp , cu cat omul se trezeste mai tarziu cu atat mai bine pt ei, cu cat omul este mai socat de evenimente cu atat actioneaza din teama, din frica si nu din iubire.
asta afost parerea mea si atat
cu drag / nelunnn

GabyS spunea...

Ai o parere interesanta Nellun si bineinteles merita luata in calcul. Nu cred ca sunt multi care au spus sau pot spune ca acel cutremur a fost produs articial 100%, este o posibilitate. De ce ar fi facut tocmai acolo un cutremur? sunt mai multe motive... petrol, experiment, putere, etc. Deasemenea este foarte reala si versiunea ta, ca se intampla schimbari majore din toate punctele pe pamant si vor mai urma. In acelasi timp se incerca sa ni-se distraga atentia de la alte aspecte mai importante, precum trecerea in noua era, sau intrarea in zona de lumina, centura fotonica, etc. Din cate stiu si am aflat... la nivel intalt, la guverne exista o agitatie mare si chiar panica deoarece sunt lucruri care se intampla deja si se vor intampla si in mare masura le scapa de sub control celor care conduc lumea...
De noi va depinde viitorul... nu de ei :)

Multumesc pt comentariu Nelunn. Numai bine!

john spunea...

Cutremurele sunt fenomene firesti. Trebuie doar ca ne adaptam la conditiile naturii.