Arma telepatica pentru dispersarea manifestatiilor!?


Arma telepatica pentru dispersarea manifestatiilor... si nu numai...

Ministerul american al Apararii s-a angajat in finantarea unui nou tip de arma, care poate influenta creierul uman cu ajutorul microundelor. Arma "telepatica" neletala este capabila sa induca stari de frica si spaima sau un fundal de sunete in subconstient, relateaza portalul Wired. Dupa cum relateaza sursa citata, arma ar putea ajunge pe rafturile magazinelor la fel de usor cum va ajunge pe campurile de lupta.

In elaborarea "armei telepatice radiante" este implicata corporatia Sierra Nevada, in cadrul programului MEDUSA (Mob Excess Deterrent Using Silent Audio). Pentru a nu fi confundata cu dispozitive similare care doar emit sunete, aceasta noua "masinarie" foloseste asa-numitul "efect auditiv al microundelor". Raza microundelor este transformata in sunet prin interactiunea cu creierul uman. Astfel sunetele obtinute nu pot fi auzite decat de persoana care se afla pe directia razei.

Acest efect constituie de multa o vreme o curiozitate in randul cercetatorilor din acest domeniu, dar nu si-a gasit aplicabilitatea. Odata cu trecerea timpului, Armata a fost intrigata de acest lucru. Ideea crearii unei asemenea arme a aparut pentru prima data in 1998, releva un raport declasificat recent al Armatei americane, cu titlul "Efectele biologice ale armei neletale". Potrivit expertilor, arma telepatica, care va putea fi utilizata in dispersarea manifestatiilor, va fi gata in cel mult un an...

Un comentariu:

Anonim spunea...

deci daca aveti ceva de obiectat, stati acasa si repetati in gand , imi este bine, ma simt bine ....