Antenele militare HAARP, un mijloc de dominare a omenirii!?


Este de o oarecare notorietate faptul ca Fortele Aeriene ale SUA au dezvoltat un proiect controversat, cu tente stiintifico-fantastice, capabil sa manifeste transformari violente si neasteptate ale climei. Este vorba despre misteriosul program HAARP.

Acronimul provine de la denumirea "Research Program for High Frequency Active Auroral" iar proiectul opereaza prin exercitarea unor atacuri la nivel ionosferic, cu unde de inalta frecventa avand puterea de 1 GW, generate de un complex de antene localizate in Alaska. Prin aceasta metoda, SUA ar fi reusit sa reproduca o aurora boreala artificiala.

Sistemul poate folosi energia prezenta in exteriorul spatiului terestru, directionand-o in scopul obtinerii unor schimbari abrupte de clima. Este o proprietate de natura sa incadreze HAARP in categoria unor arme foarte eficiente de razboi.

Se crede ca prin intermediul manipularii frecventelor ionosferice cu ajutorul satelitilor, antenele HAARP pot fi intrebuintate si in alte scopuri, exceptand schimbarile climatice. Intre acestea, se numara aspecte foarte daunatoare oamenilor, precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume si provocarea diferitelor boli biologice.

Recentele cutremure devastatoare din Haiti au nascut chiar unele dezbateri pe marginea posibilitatii ca un eventual interes SUA in acest teritoriu sa fi motivat influentarea cataclismelor din Marea Caraibelor cu ajutorul antenelor HAARP.



HAARP, EISCAT, SURA sunt trei programe capabile sa faca experimente “globale”

In anul 1993, Statele Unite ale Americii au inceput dezvoltarea unei statii de cercetare a fenomenelor legate de ionosfera si aurore boreale langa localitatea Gakona din Alaska. Proiectul se desfasoara sub acronimul
HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program).

Organizatiile participante la acest proiect sugereaza caracterul militar al directiilor de cercetare abordate: US Air Force, US Navy, DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) si Universitatea Alaska. Fara a intra in alte detalii tehnice, precizez ca baza de cercetare dispune de mai multe sisteme de antene sinfazate, astfel incat sa fie capabila sa transmita spre ionosfera impulsuri electromagnetice de foarte mare putere si sa analizeze efectele ce apar datorita acestor impulsuri. In vara anului 2007 a fost finalizata investitia ajungandu-se la o putere injectata in antene de 3,6MW. Statele Unite mai dispun de alte doua centre de cercetare asemanatoare la Fairbanks, Alaska (proiectul HIPAS) si la Observatorul Arecibo din Puerto Rico.

Un proiect similar european are acronimul EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association). Echipamentele de emisie sunt amplasate in nordul peninsulei Scandinave langa localitatea Tromsǿ din Norvegia. Statii de receptie sunt amplasate in Sodankylä din Finlanda si Kiruna din Suedia. La acest proiect participa institutii de cercetare din mai multe tari: Norvegia, Suedia, Finlanda, Japonia, China, Anglia si Germania.

Fosta Uniune Sovietica a dezvoltat propria baza de cercetare a ionosferei la Vasilsurk, in nordul Rusiei. Echipamentele au fost puse in functiune in anul 1981. Emitatoarele acopera intervalul de frecvente dintre 4,5MHz si 9,3MHz. Echipamentele de emisie constau in trei emitatoare a cate 250kW si un sistem radiant format din 144 antene sinfazate, capabile sa emita spre ionosfera cu o putere aparent radiata de 190MW.

Dupa cum se observa, in afara de baza de la Arecibo, toate celelalte facilitati sunt amplasate in apropiere de poli. La poli, ionosfera este strabatuta de curenti electrici extrem de puternici. Prin modularea acestor curenti se pot produce efecte globale: furtuni electromagnetice, modificari in ionosfera si se pot transmite informatii pe intreg globul, chiar si in adancul marilor si oceanelor sau in litosfera. Se pot crea deasemenea canale prin care radiatii cosmice periculoase si particule cosmice de energie inalta sa patrunda pana in apropiere de suprafata Pamantului.

Concluzii:

Se stie ca undele electromagnetice de foarte joasa frecventa, provocate de descarcarile electrice din atmosfera (fulgere sau trasnete) ajung chiar sa inconjoare Pamantul. La anumite frecvente apare un fenomen de rezonanta numit “rezonanta Schumann”. Bazele de cercetari ale ionosferei aflate la poli au capacitatea tehnologica necesara producerii artificiale a unor astfel de fenomene de rezonanta prin generarea unor unde electromagnetice de foarte joasa frecventa. Daca se genereaza unde in antifaza, fenomenul de rezonanta poate fi anihilat. Dar acest joc este extrem de periculos si omenirea trebuie sa se abtina de la experimente facute la scara planetara deoarece mentinerea civilizatiei actuale pe planeta Pamant depinde de o multitudine de factori aflati in interdependenta si intr-un echilibru extrem de precar. O analiza gresita a efectelor posibile poate avea rezultate dezastruoase. Echilibrul creat pe parcursul milioanelor de ani poate fi distrus in cateva minute iar omenirea va trebui sa caute scapare undeva, in adancul Pamantului, aparand astfel o specie noua, omul cavernelor.

Programul de cercetare HAARP a provocat diverse interpretări dar şi polemici din punct de vedere al instituţiilor ce desfăşoară acest program şi beneficiarii acestora. O consecinţă a experienţelor desfăşurate ar fi şi faptul că energia uriaşă de radiofrecvenţă generată prin amplificarea de milioane de ori a undelor radio poate distruge orice obiect staţionar sau în mişcare în orice loc de pe Pământ, dar totodată poate creea găuri în ionosferă, producând pătrunderea şi mărirea puterii de penetrare a reazelor cosmice nocive. Publicaţiile americane Fairbanks Daily News şi Cooper River Country Journal au scris în septembrie 1995 materiale prin care se susţinea că proiectul HAARP ar avea şi obiective ascunse mai precis că acesta ar reprezenta o „armă finală” cu performanţe ieşite din comun, revoluţionând complet arta militară fiind primul sistem de arme de valoare universală cosmica.

Se pare ca aceste proiecte au ajuns intr-un punct foarte avansat, urmand ca in destul de scurt timp efectele si interesele ascunse din spatele lor sa isi faca prezenta mai mult decat pana acum in viata noastra. Pe langa acest proiect se mai adauga inca cateva sute la care se lucreaza de multi ani in mare secret, iar scopul lor il stim doar intr-o proportie foarte mica... Tehnologia dezvoltata in secret de armata si de guvernele secrete este cu cel putin 10-20 de ani mai avansata decat tot ce stim noi pana acum.
Oare ne pregatesc ceva? sau se pregatesc pentru ceva care urmeaza sa se intample? (foarte posibil) urmeaza sa aflam... pana atunci trebuie sa fim cu ochii in patru si urechile ciulite :)

Intr-un material viitor vom prezenta si dezbate un alt proiect secret la fel de enigmatic si ingrijorator... CHEMTRAILS!




3 comentarii:

Elvis spunea...

Ai un blog extraordinar ! Şi blogurile pe care le ai în lista de bloguri sunt foarte bune ! Îmi pare rău că nu te-am descoperit mai de mult ! Felicitări din toată inima, oricine ai fii !

GabyS spunea...

Multumesc Elvis!
Deasemenea multumesc tuturor care viziteaza blogurile mele si celor care ma sprijina.
Va doresc numai bine! Doamne Ajuta!

Gabriela Savitsky spunea...

Te felicit si eu pentru blog. Este foarte interesant si foarte bine documentat.