Sinele Suprem si corpul de lumina



Cu totii sintem inzestrati cu un Sine Suprem.


Acesta este o prezenta cu care sintem conectati in permanent. Ne gindim ca sintem separati de el, insa in realitate nu este asa. Cercetarile recente intreprise la U.C.L.A de catre Valerie Hunt dovedesc faptul ca toti avem un „corp de lumina”, o energie care este mult mai puternica si mai elevata decit propriul nostru corp fizic.
In timpul unui experiment in care foloseau un electromiograf pentru a masura energia electromagnetica continuta in muschi, cercetatorii au descoperit accidental ca, inainte de a atasa electrozii corpului si muschilor, electromiograful depista un cimp electromagnetic in afara corpului fizic. Au descoperit ca intregul corp este imprejmuit cu energie si aceasta energie este mult mai mare decit cea a corpului fizic. Corpul nostru biologic are o natura electromagnetica. Activitatea undelor cerebrale la o persoana obisnuita este intre 0 si 100 de cicluri pe secunda (cps). Muschii in general au 225 cps, iar inima in general este de 250 cps. Cimpul energetic din afara corpului are diferite frecvente, depinzind de la persoana la persoana sau de gindurile pe care le emitem. Frecventa medie a unei persoane care este focalizata in special pe lucrurile materiale si pe lucrurile obisnuite de zi cu zi este de 250 cps, deci o frecventa egala cu cea a inimii. Cercetatorii au examinat apoi mediumii si pe cei care sint capabili de a vindeca prin puteri paranormale si frecventa lor de vibratie a fost estimata de la 400 la 800 cps. in fine, au facut aceste masuratori si pentru mistici, acei oameni care isi traiesc in mare parte viata ghidati de Sinele Suprem, si care detin un control perfect asupra gindurilor lor. Au constat ca frecventa lor de vibratie era mai mare decit limita maxima a echipamentului (20.000 cps) asa ca au construit un echipament nou si astfel au descoperit ca misticii aveau in medie o frecventa de vibratie de 200.000 cps in cimpul energetic din jurul corpului !!!

Cind corpul energetic functioneaza la 200.000 cps, boala nu ne mai poate atinge. Pentru ca boala sa existe, ea trebuie sa functioneze cu vibratii mai joase. Astfel pot aparea miracole, vindecari subite. Se spune in Biblie ca atunci cind ne rugam, este necesar sa credem cu toata taria in Dumnezeu. in acele momente, frecventa de vibratie se ridica foarte mult si astfel pot aparea miracolele.

Boala si vindecarea


Gindirea poate sa ne modifice sanatatea si starea noastra generala. Orice gindim are un scop si gindurile se duc direct inspre implinirea acelui scop. Nu exista ginduri „inactive”. Cum ar putea ca un gind sa fie inactiv, cind are puterea de a readuce sanatatea sau succesul, sau din contra de a aduce boala in corp sau esecul? Fiecare gind pe care il emitem ramine cu noi pentru totdeauna, nu numai in aceasta viata. Energia dupa cum stim, se schimba, insa ea se schimba numai cind noi o schimbam. De exemplu, cind avem o credinta asupra unui lucru, acea credinta se mentine pina cind ne schimbam mintea. Boala nu este ceva pe care noi sa o avem, ci e ceva pe care noi o cream, prin gindurile noastre de vibratie joasa. Ce anume aduce boala in fiinta noastra ? Boala reprezinta energii intepenite, atitudini, credinte negative care sint manifestate in corpul nostru. Cind oamenii sint prinsi in situatii stresante, frecventa lor de vibratie scade si astfel poate aparea boala. Cind ne indreptam catre Sinele Suprem, tot acest stress se sfirseste, frecventa noastra de vibratie creste si energia incepe sa circule liber prin corp. Aceasta conectare la Sinele Suprem este atit de puternica incit aduce cu ea foarte multe purificari in fiinta, inclusiv eliminarea bolilor. Cind incepem sa ne schimbam mintea, frecventa noastra se schimba si ea de la 250 cps la 500 - 800 cps, iar in acest interval de valori boala nu poate functiona. Daca raminem conectati la Sinele Suprem suficient de mult timp, corpul incepe sa se vindece de la sine. Nu exista nimic mai inalt si mai inelept decit Sinele Suprem. Unor oameni nu le place sa foloseasca cuvintul „Dumnezeu” insa orcium ar fi, Siele Suprem este o scinteie din Dumnezeu, din Fiinta Universala. Sanatatea si starea de bine este o calatorie, nu o destinatie. Daca dorim sanatate, relatii armonioase, succese pe multiple planuri, trebuie sa facem din toate acestea o calatorie. Acest lucru nu inseamna ca va trece mult timp pina vom ajunge la destinatie. Putem ajunge chiar si in acest moment. Putem sa ne bucuram de fiecare pas pe care il facem. Viata este o calatorie, nu o destinatie...

Gindirea pozitiva


Stiinta descopera ca intr-adevar gindurile au efecte. Fiecare gind este o forma de energie si are o vibratie specifica. De exemplu, daca in general avem o gindire negativista, ne uimim cum de gasim atit de multi oameni pesimisti in jurul nostru. Chiar ne vom intreba de unde oare au aparut ei... Daca in general sintem optimisti si cineva ne spune: „Nu-i asa ca lumea este negativa?”, ne vom intreba oare despre ce vorbeste acea persoana pentru ca nu sintem obisnuiti cu astfel de oameni in preajma noastra si de fapt nici nu-i vom recunoaste...



Iubirea

Ori de cite ori facem un compliment sincer, ori de cite ori gindim benefic despre o persoana, ori de cite ori alegem sa lasam o persoana sa fie ceea ce ea este fara a ne gindi ca ea ar trebui sa se schimbe pentru a fi pe placul nostru, in toate aceste situatii frecventa noastra de vibratie se ridica foarte mult. De fiecare data cind ne gindim ca altcineva ar trebui sa se schimbe pentru propria noastra satisfactie, frecventa de vibratie coboara. Nu este nimic mai minunat decit de a-i lasa pe ceilalti sa fie asa cum vor, in laturile benefce ale personalitatii lor. Ce este iubirea? in esenta ea este capacitatea de a nu incerca sa schimbi o persoana dupa cum gindesti tu ca ea ar trebui sa fie... in aceasta directie, misticii tuturor timpurilor ne invata ca suprema iubire este de fapt a vedea Sinele Suprem in toti ceilalti, de a vedea pe fiecare din jurul nostru ca fiind perfect asa cum este, ca fiind o manifestare plina de lumina a lui Dumnezeu.

Aici si acum – a trai in prezent


Majoritatea oamenilor traiesc in trecut. Cind sint intrebati daca sint fericiti sau nu, ei s-ar gindi la toate motivele care i-ar putea face ca in acel moment sa fie fericiti sau nu. Oricum, aceste lucruri s-au intimplat in trecut, acum 5 secunde, acum 5 ani sau acum 50 de ani. In general oamenii traiesc prin proiectarea trecutului lor in viitor, considerind ca s-au impotmolit, ca vietile lor nu au cum sa se schimbe. insa ce este acest „acum” sau „aici si acum”? Daca intrebam pe cineva daca doreste sa faca ceva in acest moment, el crede ca ne referim la urmatoarele 10 minute, sau poate la urmatoarea ora. „Acum” reprezinta petru cei mai multi oameni o jumatate de ora, un minut sau o secunda. in realitate „acum” este in afara oricarui timp si s-a demonstrat ca timpul il putem experimenta numai prin intermediul corpului fizic. In realitate noi traim in acelasi „loc” in care am trait de cind am fost creati – si acel loc este „aici si acum”. Iar fiecare moment pe care il traim, cum ar fi chiar aceasta secunda, este diferit de momentul anterior. Acest moment absolut este denumit „momentul prezent” pentru ca el nu are nimic de-a face cu momentul exact anterior, in afara de cazul in care dorim noi ca el sa o aiba.

Idealurile propuse


Idealurie sint in general evenimente care vor avea loc in viitor, Vrem sa facem ceva peste 5 ani. Daca ne schimbam idealurile foarte des, e clar ca nu vom ajunge sa le atingem. Singurele idealuri pe care le putem atinge sint acelea care sint aduse aici si acum, in momentul prezent, in care realizam ceva pentru ele. Celelalte idealuri sint idealuri viitoare pe care poate nu le vom atinge niciodata. Cind invatam sa traim in momentul prezent, datorita constientizarii faptului ca sintem inzestrati cu un Sine Suprem, incepem sa lasam deoparte toate acele lucruri care ne streseaza, care ne aduc nelinisti, agitatie etc. pentru ca intelegem ca ele nu au nici o valoare. intelegem ca putem sa ne detasam de ele, sa le lasam in urma si sa ne preocupam de cresterea noastra spirituala. incepem astfel sa avem mai mult noroc, oamenii incep sa vina inspre noi cu diferite oportunitati, incep sa apara mici miracole in viata noastra. Daca in momentul in care traim acum miracolele nu apar, cu siguranta ca ceva nu functioneaza armonios in viata noastra. Un miracol este o corectie in viata noastra, nu e ceva care se intimpla in exterior, ci e o parte din noi.



Sinele Suprem


Noi nu sintem corpul fizic. Ne identificam cu corpul fizic pentru ca il putem atinge si stim ca el este acolo. Dar constatam ca atunci cind ne apropiem de straini, puten percepe energia lor specifica pentru ca stam fiecare in cimpul energetic al celuilalt. Putem merge in casa cuiva si putem simti daca acolo este o atmosfera negativa sau una plina de iubire. Putem simti multe alte lucruri si aceasta simtire reprezinta o anumita forma de identificare cu Sinele nostru. Ne identificam cu Sinele nostru zi de zi, insa nu constientizam acest lucru. Daca nu credem ca avem un Sine, probabil ca nu am trait inca la nivelul lui suficient de mult timp pentru ca sa aflam de existenta sa. El este insa permanent acel glas care ne indruma pasii, ori de cite ori sintem dispusi sa il auzim. Putem sa atingem Sinele Suprem, insa sintem atit de indreptati catre a-l cauta in exterior incit de cele mai multe ori uitam ca el este in interiorul nostru...

Un comentariu:

Claudiu spunea...

Nu stiu de unde l-ai luat dar este frumos articolul, felicitari! As dori doar sa adaug ca este de dorit sa traim numai in clipa prezenta deoarece sufletul asa traieste/experimenteaza, utilizand corpul desigur! Pentru suflet, aflat in alta dimensiune, nu exista timp si atare nu exista trecut si viitor, ci totul se intampla numai in ACUM. Corpul insa, aflat in 3d, mintea in mod specific, are amintiri din trecut si planuri pentru viitor si de aici apare fracturarea si conflictul suflet-trup.
Frecventele masurate si variatiile respective NU sunt de fapt cele ale sufletului mai coborat sau mai elevat, ci ale emisiei electromagnetice de camp ca efect secundar al “frecventei” diferite a sufletului, care cum spuneam e din alta dimensiune si nu poate fi masurata direct. De fapt si de drept, este vorba de frecventa EU (Energia Universala) din care este constituit tot universul, fie radiatie sau materie … este de fapt energia inteligenta folosita de Dzeu la constructia Creatiei, energie inteligenta ce nu poate fi masurata direct.