Desene preistorice cu OZN-uri si extraterestri descoperite intr-o pestera din IndiaUn grup de antropologi care desfasurau cercetari in sanul unui trib dintr-o regiune izolata a Indiei a facut o descoperire uluitoare: complexe reprezentari grafice preistorice ilustrand extraterestri si nave de tip OZN pe peretii unei pesteri.

Desenele au fost identificate in regiunea Hoshangabad din statul Madhya Pradesh, situata la numai 70 kilometri de centrul administrativ local Raisen. Pesterile sunt ascunse adanc in jungla luxurianta.


O imagine clara a ceea ce ar putea fi un extraterestru imbracat intr-un costum spatial poate fi vazuta in imediata vecinatate a unui OZN de forma unei farfurii zburatoare, care emite un soi de raze, in ceea ce ar putea sugera un antic scenariu de rapire pe raza tractoare. Ceva ca un camp de forta sau o dara poate fi observat in urma OZN-ului.

Este, de asemenea, vizibil un alt obiect putand insemna o "gaura de vierme", explicand felul in care extraterestrii reusesc sa ajunga pe Pamant. Imaginile i-au facut pe unii entuziasti ai misterelor de acest fel sa conchida ca ele ar fi putut fi realizate chiar prin concursul direct al unor fiinte extraterestre.


Arheologul local, Wassim Khan, pretinde ca obiectele din imaginile rupestre sunt o anomalie totala in raport cu natura altor exemple de arta preistorica ce descriau viata acelor locuri si a acelor vremuri. Ca atare, specialistul crede ca ele ar putea sugera ca fiinte venite de pe alte planete au interactionat cu oamenii inca din vremuri foarte indepartate; ceea ce adauga greutate mai vechii teorii ce postula ca civilizatia umana ar avea la baza implicarea activa a unor creaturi din spatiu.


Sursa: Archaeologydaily / descopera.ro

3 comentarii:

iuliangsm spunea...

Cand au fost descoperite? Daca raspunsul este de curand, atunci intreb chiar credeti ca nu a fost cercetat cam tot planul terestru (nu includ oceanele,marile si unele lacuri fara "finish")? De ce aflam abia acum? Ce fac satelitii de top de atata amar de vreme? Totul a fost de f.f.f.f monitorizat si acum primim particele ca sa avem ce rumega la marea dezordine mondiala. Rodica

GabyS spunea...

Sunt sigur ca au cercetat in secret foarte multe pe pamant si in jur pana acum, dar deasemenea sunt si locuri unde probabil nu au ajuns. Din pacate la noi informatiile ajung cu greu si destul de tarziu...
Deocamdata nu pot preciza exact data pt ca nu am reusit sa gasesc, dar este destul de recenta.

ayahuasca spunea...

Picturile rupestre sunt opera samanilor preistorici. Se stie ca statul indelungat in intuneric are ca efect producerea endogena de DMT, rezultand viziuni si contacte interdimensionale. DMT is the real portal! Este o technologie la nivel molecular ce exista in tot universul. Samanii o folosesc din cele mai vechi timpuri. Picturile rupestre stau marturie. Iar noua oamenilor moderni "avansati dpdv tehnologic" nu ne ramane decat sa visam naivi sa ajungem cu viteza luminii la alte stele.