OFICIAL: Pandemia gripei porcine este FALSA


Pandemia gripei porcine este FALSA. Firmele de medicamente au avut incasari uriase pe seama panicii, afirma Seful depart. Sanatate al Consiliului Europei
Izbucnirea gripei porcine a fost o pandemie falsa condusa de companiile de medicamente, care si-au propus sa faca miliarde de lire sterline printr-o panica mondiala, a precizat un expert important de sanatate.

Wolfgang Wodarg, seful sanatatii la Consiliul Europei, a acuzat fabricantii de medicamente si de vaccinuri contra gripei pentru ca au influentat decizia Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru a anunta o pandemie.

Acest lucru a adus firmelor farmaceutice asigurarea unor “castiguri enorme”, in timp ce tarile, inclusiv Marea Britanie, si-au ‘risipit’ modestele bugete de sanatate, milioane de persoane fiind vaccinate impotriva unei boli relativ usoare.

O rezolutie propusa de Dr Wodarg cerand o ancheta cu privire la rolul firmelor de medicamente a fost adoptata de Consiliul Europei, “Senatul” de la Strasbourg responsabil pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

O dezbatere de urgenta pe aceasta tema va avea loc la sfarsitul acestei luni.

Cerintele Dr. Wodarg vin si din faptul ca guvernul britanic incearca cu disperare sa scape de vaccinurile contra gripei porcine in valoare de aproape 1 milion de lire sterline, comandate in plina panica de gripa porcina.

Departamentul de Sanatate a avertizat asupra a 65.000 de decese, a infiintat o linie de consiliere speciala si un site web, au fost suspendate normele obisnuite astfel incat medicamente anti-gripa sa poata fi acordate fara prescriptie medicala si a transmis autoritatilor de sanatate locale sa se pregateasca pentru o pandemie majora.

S-a planuit ca morgile sa fie gata pentru o masa mare de decese si au existat avertismente ca armata ar putea fi chemata in a preveni revolte pe masura ce oamenii ar fi luptat pentru a obtine medicamente.

Dar, cu mai putin de 5000 de imbolnaviri in Anglia saptamana trecuta si cu doar 251 decese in total, Dr. Wodarg a clasificat fenomenul H1N1 ca “unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului“.

El a spus: “Am avut o gripa usoara – si o pandemie falsa.”

El a adaugat ca zvonuri panicarde au fost lansate si in urma cu cinci ani, atunci cand exista temerea ca virusul gripei aviare ar putea evolua intr-o forma umana.

Atmosfera “de panica” a dus guvernele la stocarea de medicamente antigripale Tamiflu si incheierea de “contracte linistitoare” pentru milioane de doze de vaccin.

Dr. Wodarg a spus:

Guvernele au sigilate contractele cu producatorii de vaccin si si-au asigurat comenzile in avans si isi iau asupra lor aproape toate responsabilitate. In acest fel, producatorii de vaccinuri sunt siguri de castiguri enorme fara a avea nici un fel de riscuri financiare. Asa ca ei doar au asteptat, pana cand OMS a declarat “pandemie” si au activat contractele.

De asemenea, el sustine ca pentru a duce interesele lor mai departe, companiile de medicamente si-au plasat “oamenii lor” in „puncte cheie” ale OMS si ale altor organizatii influente.

Dr. Wodarg a mai spus:

In scopul de a promova medicamentelor lor patentate si vaccinurile impotriva gripei, companiile farmaceutice au influentat oamenii de stiinta si agentii oficiali, responsabili de standardele de sanatate publica, sa alarmeze guvernele la nivel mondial. Ei au facut risipi de resurse de asistenta medicala strict pentru strategii de vaccinare ineficienta si inutila a milioane de oameni sanatosi, expunandu-i la riscul de efecte secundare necunoscute ale vaccinurilor insuficient testate.

Dar, anul trecut, Daily Mail a relevat faptul ca Sir Roy Anderson, un om de stiinta care ofera consultanta Guvernului cu privire la gripa porcina, detinea de asemenea un post, platit cu 116,000 lire sterline pe an, in cadrul companiei farmaceutice GlaxoSmithKline.

GSK produce medicamente si vaccinuri anti-gripa si se anticipeaza a fi unul dintre cei mai mari beneficiari de pe urma pandemiei.

Sursa: DailyMail

2 comentarii:

Mihnea Kralizec din neamul Arafelilor spunea...

Adevarul despre vaccinul mortii - http://societateainadaptata.wordpress.com/2010/01/13/aten%C8%9Bie-vaccinul-pentru-ah1n1-con%C8%9Bine-nanobo%C8%9Bi/

Dan spunea...

Foarte bun articolul !