Cum Se Spala Creierul Unei NATIUNI...


6 comentarii:

Alina spunea...

Trist...

Alina spunea...

Nu pot sa nu ma intreb daca povestea lui 2012 nu este de fapt "normalizarea". Tu ce parere ai?

GabyS spunea...

2012 nu este o poveste, este un moment deosebit care va schimba destul de mult viata pe Tera. Parerea mea despre 2012 este ca va fi intr-adevar o "normalizare", un prag al vietii in sensul bun si care depinde in special de fiecare din noi in ce fel va fi trecut prin el. In guvernele secrete se duce o lupta continua de a stopa adevarul si de a ne opri sa ajutam si sa participam la ridicarea si trecerea noastra in noua dimensiune de o vibratie mai intalta, dar si cat despre ceea ce se intampla deja si se va intampla. Sunt multe de spus legat 2012, dar cert este ca Dumnezeu este cel care stie tot...
Numai bine!

Alina spunea...

Asa stiam si eu ca 2012 este o oportunitate pentru noi toti, insa in ultima vreme mi se pare prea mediatizat. Acum, mediatizarea asta poate avea si rol de banalizare, insa mi se pare ciudat totusi ca 2012 coincide cu NWO... si ma intrebam daca nu o fi tot aceasi problema -> solutie. Si eu sper sa fie doar o coincidenta iar 2012 sa fie intr-adevar o oportunitate, insa mi se pare ca suntem cam asa cum zice nenea asta, ni s-au dat atatea informatii, incat uneori e greu sa mai distingem adevarul de minciuna.

Alina spunea...

Nu am vrut sa aduc indoiala. Am citit acum in dreapta unde ai scris "Parere personala si nu numai". Ai scris asa de frumos despre 2012.. Intr-adevar, e timpul ca ceva frumos sa se intample, iar faptul ca din ce in ce mai multi oameni ne dorim asta, e o marturie a faptului ca se va intampla. Poate nu neaparat in 2012, insa si eu cred si sper ca se va intampla.

GabyS spunea...

Multumesc Alina pt comenturi si pt vizitarea blogului.

Sunt vremuri in care noi trebuie sa alegem o cale (unii deja au ales) si sa vedem adevarul. Desigur ca si cei din NWO vor incerca si incearca prin diferite metode si proiecte sa ne acapareze atentia...
Intr-adevar este din ce in ce mai mediatizat fenomenul 2012 cat si multe alte fenomene pt ca ele deja se intampla si depinde foarte mult de noi cat vom intelege si ce vrem de la viata noastra si de la viitor. Informatiile sunt multe, dar noi trebuie sa ne ghidam dupa ceea ce simtim si nu in ultimul rand dupa credinta in Dumnezeu.

Sunt multe de spus, dar daca vrei sa comunicam imi poti scrie pe adresa de mai a blogului: dincolo_de_limite@yahoo.com