Atacul psihic si protectia psihica


Tot UNIVERSUL este tesut din particule energetice.Sursa principala de energie pentru noi este Soarele, care timp de miliarde de ani a acumulat energia cosmica si acum ne-o reflecta noua.Particulele energetice, strabatand tot UNIVERSUL, se descompun in diferite particule mai mici. Ajungand pana la Pamant, ele energizeaza tot ce se afla in drumul lor.

Aceasta energie a participat la formarea atmosferei, naturii si vietii pe Pamant.Tot ea ne mentine viata si echilibrul ecologic. Orice corp si obiect are propriul camp energetic.Campul acesta contine mii de parametrii.Pe unii ii cunoastem deja din fizica, altii inca nu sunt descoperiti.

Fizicienii din toata lumea cerceteaza campul energetic uman cu metodele cele mai moderne. Campul energetic sau aura noastra se poate fotografia, masura si poate fi vazuta in infrarosu. Pentru a avea o anumita imagine a valorilor pe care campul energetic le are, vom face apel la etaloanele de masuri cunoscute, neexistand inca un sistem specializat de masuratori.

Corpul nostru este inconjurat de particule energetice, numite leptoni. La omul obisnuit, volumul leptonilor este intre 3, 5-4 m3 de aer, la cei cu capacitati asa-zise “paranormale” sunt 4, 5-5, 5 m3. Volumul acestora se masoara cu ansa. Campul nostru energetic contine, de asemenea, specrul de lumina cu o anumita frecventa. La omul obisnuit frecventa consta in 70% unde milimetrice, 15% centimetrice si 15% decimetrice, cel cu capacitati paranormale are cca. 85-95% unde milimetrice, 8-3% centimetrice si 7-2% decimetrice.

Puterea energiei corpului depinde si de polaritate. Corpul energetic retine particule pozitive, negative si neutre si multe altele, carora noi inca nu le cunoastem denumirea.
Cu cat volumul leptonic, procentul undelor milimetrice si polaritatea pozitiva este mai mare, cu atat puterea de vindecare a bioterapeutului este mai mare.
Toate particulele se gasesc in permanenta miscare.Dupa legile fizicii stim ca ele vibreaza, se atrag, se resping, se transforma in diferite tipuri de energie.

Psihoparticulele sunt responsabile pentru planul psihoemotional.Toate particulele penetreaza corpul nostru energetic si fizic.Cel mai repede patrund particulele informationale aducindu-ne informatia despre tot ce ne inconjoara aici si in departare.Totodata ele duc informatia despre noi in Univers, patrund in corpul nostru alte particule.Corpul nostru fizic capteaza toate particulele prin supafata pielii, prin puncte bioactive, care sunt cunoscute in acupunctura, prin crestet, prin maini, prin piciore, prin respiratie si alimentatie.

Creierul nostru, ca o antena mare, concentreaza toata informatia si cu ajutorul unor mecanisme si a sistemului endocrin transforma leptonii in bioparticule de marime 10-9 si le repartizeaza tuturor sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale si centre energetice mentinand functia normala a organismului.Pana cand structura parametrilor corpului energetic este echilibrata si corpul fizic este sanatos. In cazul dezechilibrului scade functia unor sisteme, organe, celule.Apar diferite afectiuni.

Am spus ca toate particulele energetice vibreaza, transmit informatia de la una la alta.Asa cum toate campurile noastre se intrepatrund si se intersecteaza, informatia se transmite de la un corp energetic la altul, dar creierul nostru prelucrand informatia ne formeaza imagini despre tot ce ne inconjoara in natura si ce reprezentam noi ca fiinte umane.

Intotdeauna campul nostru energetic lasa o urma pe tot ce am atins candva, cui i-am strans mana, pe cine am alintat sau l-am lovit, pe toate obiectele care ne-au fost dragi, ne mentine legatura intre noi si cei ce ne sunt apropiati.Fiecare fotografie este o urma energetica.Fiecare casa sau apartament au impregnat toata informatia despre cei ce au locuit sau locuiesc in casa, dar si despre bucuria sau necazurile, certurile acelora care au trait aici.De aceea, mutandu-va in casa noua, faceti zugraveala sau sfestanie casei.

Deseori simtiti ca unele obiecte sau lucruri va fac bine, va bucura, altele va aduc ghinion.Unii oameni va atrag, altii va resping, etc.Toate lucrurile acestea se petrec la nivel energetic, adica al subconstientului vostru.

Stim ca unii oameni au un instinct foarte dezvoltat si presimt unele lucruri dinainte.Asta inseamna ca subconstientul lor este puternic si daca il asculta se vor descurca mai bine in viata.Informatia se transmite de la om la om, de la om la obiecte si invers.Asa stau lucrurile pe planeta noastra si in tot Universul.

Energiile cosmice influienteaza tot ce se gaseste in Univers si pe Terra.Toate campurile fiintelor vii si ale naturii se influienteaza reciproc.Pentru pastrarea armoniei campului bioenergetic ne ajuta psihoparticulele care se transforma prin epifiza si echilibreaza planul psihoemotional.Cand functia epifizei este scazuta si campul energetic este dezechilibrat, apar diferite afectiuni ale sistemului nervos central si vegetativ.

Epilepsia si alte boli ale sistemului nervos sunt provocate de un dezechilibru energetic foarte profund.Avem rezolvate foarte multe cazuri de epilepsie si comportament neadecvat, prin echilibrarea campului energetic.

Puterea psihoenergiei depinde de gandirea noastra.In ultimii 50 de ani am uitat de puterea gandirii noastre care poate fi pozitiva, adica constructiva, sau negativa, adica distructiva.Fiecare gand, pune in miscare particule din biocampul nostru. Le concentreaza, le tine in campul nostru sau le trimite in afara lui. De aceea este foarte important ce gandim. Fiecare gand inca neformat, nepronuntat, deja a si ajuns la destinatie.Fiecare gand formeaza in campul eteric o forma energetica(forma-gand) de sine statatoare.

Gandurile de aceeasi polaritate si frecventa (fie pozitiva, fie negativa) se aduna, se maresc in volum. Gandurile pozitive de pace, dragoste, bucurie, ne calmeaza, ne echilibreaza fizic si psihic. Ne ajuta sa comunicam mai bine, sa reusim in rezolvarea problemelor, sa vedem viitorul cu optimism, chiar si avand unele greutati in viata. Ne ajuta sa ne mentinem structura campului energetic, primita prin nastere, intr-un echilibru armonios, sa pastram sanatatea corpului fizic si sa trecem mai usor prin toate incercarile vietii.

Gandurile pozitive vibreaza la un nivel inalt si ne ridica in plan spiritual. Ne ajuta sa ne realizam si in toate celelalte planuri: fizic, psihic, material si psihoemotional.

Gandurile negative de invidie, gelozie, ura, manie, barfele, blestemele, farmecele, toate nemultumirile au vibratii de frecventa joasa. Acest camp concentreaza mai multa energie negativa din mediul inconjurator si si iradiaza toate particulele negative, incarcand negativ pe toti si tot ce il inconjoara. Ori de cate ori ne dorim un lucru foarte mult, noi il construim pe plan mental. Orice gand distrugator, adica negativ, incepe sa existe la acel nivel de vibratii joase.

Toti suntem legati prin campuri energetice si gandurile noastre. Aceasta explica faptul ca agresiunile psihice deseori sunt facute incinstient. Oamenii inca nu si-au dat seama de puterea gandirii. Ei nu stiu, dar creeaza ceva ce are o viata proprie in natura.Ceva ce nu se distruge, ramane aici langa noi si influienteaza toate planurile vietii noastre. Nu e bine sa emitem ganduri negative, caci ele se vor intoarce intr-un fel sau altul de unde au plecat si mult amplificate in puterea lor negativa, fiindca in calatoria sa gandul vostru negativ a mai captat si alte ganduri negative de vibratie joasa.

Stim proverbul”Tot ce se aseamana se aduna”. Cu cat se strange mai multa energie negativa in campul vostru energetic, cu atat mai mult va dezechilibrati si energetic si fizic si psihic si spiritual. Intotdeauna invinovatim pe altii ca nu sunt corecti, ca nu ne merge bine in toate, suntem indispusi, disperati, necajiti si nici nu ne dam seama ca deseori cauza turturor necazurilor noastre suntem noi insine, cu gandirea noastra negativa si tot comportamentul nostru. Noi singuri putemsa ne facem viata mai usoara sau mai grea.Totul depinde de gandirea noastra, ce forma-gand emitem zi de zi.

Formele- gand, plutind prin spatiu, influienteaza alte fiinte vii, le poate afecta sau ingreuna starea celor ce ne inconjoara acasa, la serviciu, in mijloacele de transport si oriunda ne aflam noi.

ASADAR CUM SE PETRECE ATACUL PSIHIC ??

Constient din partea unor oameni si din rautate, inconstient din partea altora. Poate fi direct sau indirect. Poate fi ziua sau noaptea, cand omul este mai deschis energetic si nu se poate proteja constient.Poate fi provocat de una sau mai multe persoane. Trimis de rude, vecini, dusmanii vostri sau de oameni stranii(vrajitori). Poate fi indreptat asupra unei persoane, a unei colectivitati sau a unei comunitati.

Sursa: esoterism.ro

2 comentarii:

Corinna spunea...

Buna, am incercat sa-ti trimti un e-mail, dar nu merge...
Voiam sa te invit, daca esti interesat, la discutii pe aceleasi teme postate aici, pe forumul urmator: http://cautareadevarului.freeforums.org/

GabyS spunea...

Buna! Mail-ul merge foarte bine. Am intrat pe forum si mi-am facut cont. Este foarte interesant.
Numai bine!