O spirală ciudată a apărut pe cerul Norvegiei


Spirala a putut fi observată de mii de persoane din diferite zone ale Norvegiei, aflate la distanţe de sute de kilometri.

Oameni din toate colţurile Norvegiei au semnalat apariţia unei spirale misterioase pe cer. Aceştia au declarat că au observat o pată luminoasă sub formă de spirală, iar sute de martori oculari au reuşit să fotografieze sau chiar să filmeze fenomenul.

Să fie totul o mare păcăleală? Poate că este, dar o mulţime de site-uri de ştiri din Norvegia au scris despre acest fenomen. Conform NKR, canalul public de televiziune din Norvegia, fenomenul poate avea legătură cu o rachetă lansată de pe un submarin rusesc din Marea Albă. Ruşii infirmă orice informaţie legată de acest lucru.

Oricât de greu ar fi de crezut, nu poate fi negat faptul că strania spirală a fost observată şi înregistrată de mii de oameni de pe o rază de sute de kilometri, ceea ce înseamnă că fenomenul s-a petrecut la o altitudine foarte mare. Chiar şi Phil Plait de la Bad Astronomy a confirmat apariţia fenomenului şi a explicat că probabil a fost vorba de o rachetă scăpată de sub control.

Sursa: realitatea.net





7 comentarii:

Anonim spunea...

la cite rahete s-au perindat pe cerul planetei..., ar fi aparut pina acum astfel de fenomene, daca este sa cred ce a spus acel astronom sau ce se crede el... trebuie sa fi de-a dreptul naiv sa crezi asa ceva.
este intr-adevar bizar; iti creaza senzatia ca ceva ar fi "intrat" sau "iesit" din ceva. strange...
\|/ cactus.

scoalamisterelor spunea...

interesant blog.
Poate te intereseaza un schimb de link-uri
http://scoalamisterelor.blogspot.com/

Succes in continuare

Anonim spunea...

.... cineva spunea ca in anul 2009, septembrie, decembrie, vor aparea "semne" pe cer... greu de "descifrat" aceste semnale! ca fiecare persoana interesta de asemenea "manifestari", am decis ca este bine sa sa imi expun si eu cateva pareri referitoare la asemenea aparitii! asadar, eu cred ca se fac experimente ciudate ptr. omenire, sau acum se experimenteaza acele 'aparitii" holografice, si scuze ca o spun , acestea vor "prinde bine" la dogmatizatii religiosi! ( nu ma faceti o atee, caci nu sunt!) din cele citite de mine, se mai poate explica totusi aparitia unei civilizatii exraterestre, insa aceasta e o improbabilitate....! semne divine?.. ar fi nemaipomenit de frumos, insa de ce s-ar manifesta in asemenea mod? raman la prima ipoteza, si nici nu vreau sa ma gandesc la acele "guverne oribile' care ar sfarama omenirea dupa bunul lor plac!... si totusi ceva se intampla, daca e sarlatanie de ce nu le da nimeni peste nas? greu de inteles! pacea si lumina divina fie cu noi tot!

GabyS spunea...

E adevarat... au aparut si vor aparea multe semne, dar din pacate o parte din ele vor fi si semne artificiale facute din ascuns de cei din umbra care controleaza lumea. Ideea este ca noi sa deschidem ochii si sa realizam ca noi, fiecare din noi avem puterea de a intelege si a schimba ceva in bine. Nu putem sa nu vedem ca ceva se intampla si se va intampla in continuare si sa simtim ca traim niste timpuri deosebite prin care orice decizie va conta pt viitorul nostru. E timpul ca cei din umbra care ne controleaza de atatia mii de ani sa fie demascati si sa fie invinsi de noi, pt ca noi suntem mult mai puternici si mai multi si avem credinta si puterea de la Dumnezeu sa alegem drumul cel bun.
Numai bine tuturor! Pace si Lumina!

Anonim spunea...

gabys te referi cumva la illuminati ?

GabyS spunea...

si nu numai...

Anonim spunea...

multumim pt.cele doua carti , de o reala valoaresi care ii vor trezi pe multi la realitate....si nu numai...... multumim.......