Un meteorit marţian a adus viaţa pe Pământ, susţine NASA


E foarte posibil ca marţienii să fi aterizat deja pe Terra, chiar dacă într-o formă microscopică şi acum multă vreme. O echipă NASA a evidenţiat faptul că o serie de structuri microscopice găsite pe controversatul meteorit Allen Hills, care a lovit Pământul acum 13.000 de ani, sunt aproape sigur bacterii fosilizate, relatează Popsci.com. Oficialii NASA urmează să facă publice noile rezultate peste câteva zile.

Organismele microscopice aflate la suprafaţa rocii erau prezente în clipa în care meteoritul a ajuns pe Terra şi nu au luat naştere ca urmare a unei contaminări ulterioare cu bacterii terestre.

"Aceasta este o dovadă foarte clară a faptului că există viaţă pe Marte", spune David Mackay, expert NASA. Meteoritul Allen Hills a stârnit dezbateri intense în 1996, la acea vreme atât NASA, cât şi Casa Albă, anunţând posibilă descoperirea de viaţă pe Marte.


Sursa: realitatea.net

2 comentarii:

Spiritultimpului spunea...

Ar fi misto daca ai lasa si un link, adica o sursa mai exacta.

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj