Reactii dupa lansarea filmului "2012"


Filmul are efecte speciale spectaculose, care au costat 260 de milioane de dolari, si care arata o imagine apocaliptica despre acest asa-zis „sfarsit al lumii”. Toata lumea spune ca este o manipulare cumplita si ca in niciun caz nu va fi asa, iar primii care o spun sunt mayasii insisi, care au iesit cu aceasta ocazie, pentru a vorbi mai mult despre acest fenomen atat de mediatizat.

Iata mesajul mayasilor:

Draga comunitate Shift of the Ages,
De curand a fost lansat, in SUA si in multe alte tari, filmul ce prezinta dezastrul pe care il va aduce anul 2012. Cu respect va cerem ajutorul pentru a darui lumii o alternativa si anume un film creat de noi, cu un mesaj video de la Inteleptul Cirilo, numit 2012 - Apocalipsa sau Noul Soare. El este postat pe siteul Shift of the Ages si pe You Tube

Sunt aici, in acest Templu Sacru, ai strabunilor mei.

Aceasta mare structura, care este atat de remercabila, a fost construita in onoarea Bunicului Soare.

Odata la 5200 de ani, venim in acest punct, atunci cand planeta Pamant se intuneca pentru o perioada de 50 - 70 de ore. Nu putem vedea soarele. De ce? Pentru ca stiinta astronomilor mayasi spune ca Pamantul intotdeauna se invarte in jurul Soarelui, dar acum ne apropiem pana cand intram in Axa Magnetica Centrala.

Aceasta este o AXA mare de-asupra planetei Pamant, care face ca toate stelele si planetele sa se miste astfel incat, in timp ce Pamantul trece prin aceasta axa, nu putem vedea razele Soarelui.

Noi suntem inauntru, iar cand Pamantul iese din aceasta Axa putem sa vedem Noul Soare. Dar ceea ce nu pot sa va spun, este daca este acelasi Soare, sau unul diferit.

Multi profita de Calendarul Mayas, inspaimantand oamenii cu, cuvinte infricosatoare, care spun ca lumea se va sfarsi; ca in anul 2012, lumea va ajunge la sfarsit.

In aceasta perioada, va spun tuturor fratilor mei, sa nu va fie frica: Soarele se va intuneca si planeta Pamant nu va vedea Soarele. Dar trebuie sa intelegem ca este la fel ca la Anul Nou, este la fel ca atunci cand anul vechi se termina pe 31 decembrie, iar urmatoarea zi este 1 ianuarie.


2 comentarii:

Anonim spunea...

pune si ceva despre codul biblic daca poti te rog

Diana spunea...

corect , au exagerat si au bagat frica in oameni , dar cel putin se mai atrage atentia asupra acestui an..