OZN in Indonezia!?


Filmarea video din josul articolului a fost realizata in Indonezia cu mai bine de ceva o luna in urma. Nu sunt alte informatii despre ea. Priviti cu atentie acest videoclip: desi pare un OZN urias, unii dintre voi ar putea spune ca asa-zisul OZN ar fi de fapt o reflexie in geam al unei lumini (filmarea fiind facuta dintr-o incapere, dupa un geam).

Ceea ce se stie e faptul ca omul care se aude in videoclip vorbeste limba indoneziana, este confuz, si a sunat la autoritati pentru a le spune despre o “arca a lui Noe” (el nu e familiar cu OZN-uri si extraterestri) care se afla deasupra portului de o buna bucata de vreme.

Pentru a deslusi misterul videoclipului, a fost contactat un specialist in domeniul foto-video, pe nume Ronald Nussbeck. Acesta a analizat autenticitatea maririi acestui videoclip de catre un alt specialist Lon Strickler. Ceea ce a facut Stickler a fost o treaba remarcabila: a folosit o tehnologie care e capabila sa mareasca o fotografie de circa 1.000 de ori (de la o rezolutie de 150 DPI la una avand o rezolutie de 10.000 DPI). Rezultatul: in ciuda calitatii slabe a filmului, s-a reusit identificarea unui extraterestru humanoid, aflat dincolo de geamurile OZN-ului filmat! Expertul a confirmat: filmul si marirea imaginii sunt autentice!

Sursa: www.almeea.com

Niciun comentariu: