Nor ciudat deasupra Moscovei! (OZN?) - oct 2009


6 comentarii:

niculaegeorge spunea...

Hmm...pare să fie o explozie la mare înălţime. Unii oameni nu se satură în a tot detona bombe din ce în ce mai mari.

GabyS spunea...

Intr-adevar... e posibil sa fie o explozie la inaltime cum mai obisnuiesc astia sa faca (arata destul de ciudat pt o explozie), dar in acelasi timp nu este exclus sa fie un semn sau ozn.
Mersi pt vizionare si coment!

Anonim spunea...

daa, este ceva interesant, dar nu cred ca este explozie , mai degraba inclin sa cred ca este un semn in nori ....
cu bine / nelunnn

Iesirea Din Matrix spunea...

Ma bucur sa citesc comenturi din partea unor "figuri" cunoscute, si pe acest blog ;) Te faci din ce in ce mai cunoscut , draga Gabi ... Te salut si pe aceasta cale si pe tine Nicolae George si multumim pentru ultimile traduceri ... Blogul acesta incepe sa ne cam faca concurenta ;)) Cred ca e timpul sa reintram in "paine" si sa mai postam si noi cate ceva ...Momentan insa abia am ajuns pe la net, dar incet incet vom ajunge mai des. Va pupam pe toti..Faceti treaba buna!

GabyS spunea...

Salutare FYM! Ma bucur ca ai revenit si ca ai intrat pe acest blog. Nu am sanse sa ajung blogul tau din urma si nici nu am intentia...
Chiar ca e timpul sa revii in forta, mai ales ca iti simtim lipsa.
Bafta multa! Sa auzim numai de bine!

PS: Mersi mult pt preluarea emisiunii Dincolo de limite (din pacate momentan este in stand-by datorita unor probleme "tehnice", oricum va reveni si ea in forta sper cat mai curand...)

Laur spunea...

salutare, este foarte plauzibila varianta cu explozia in aer care pare a fi prea silentioasa (fara un booom acolo)? hehe...oricum arata interesant. :)