Fenomen ciudat pe cerul Romaniei



Fenomenul misterios, filmat in urma cu doua saptamani pe cerul Moscovei, a fost suprins si in tara noastra.
Singura diferenta intre aparitiile din Romania si cea din Moscova este de natura cromatica. Au fost luate imagini din Bucuresti, Brasov, Sfantu Gheorghe, Slobozia si Maracineni, Jud. Arges.
Ramane sa vedem daca se va gasi o explicatie clara legata de acest fenomen misterios...

Sursa: stirileprotv.ro

9 comentarii:

anonym spunea...

wow..impresionant :)
cand au aparut ?

GabyS spunea...

nu stiu data exacta cand au aparut, dar este foarte recent...

anonym spunea...

daca afli,te rog sa imi spui:)

GabyS spunea...

Din cate stiu fenomenul a avut loc pe data de 23 sau/si 24 octombrie 2009...

Anonim spunea...

seamana cu cel din rusia.

Anonim spunea...

raman la parerea mea ,poate ma-nsel nu stiu dar toate acestea sunt semne in nori si cred ca se vor intensifica in viitorul apropiat
daca ne sunt date mesaje in lanuri pe pamant, de ce sa nu fie si in nori ?!?
cu drag / nelunnn

Lary spunea...

Foarte interesant, de parca o forta sau un camp magnetic a miscat norii, formele sunt destuld e asemanatoare ca sa fie o coincidenta. Love and Light!

Anonim spunea...

sint curios cite posturi tv de la noi au analizat, dezbatut, asa ceva. dar deh, acum, marea majoritatea alearga dupa citi mai multi dezbracati, dezbracate (forme fara fond), catre o noua specie de imbecilizare a populatiei! BAFTA GabyS, cu blogul tau & La cit mai multe stiri!!! >buburuza ofuscata<

Armonia spunea...

Eu am vazut aceste formatiuni pe 22 octombrie.
La 7 dimineata am plecat din Ploiesti spre Bucuresti cu microbuzul. Cum ma uit mereu pe cer, la ploiesti era un cerc in nori exact ca in imaginile din blog. Era spre rasaritul soarelui si se vedea frumos, rosiatic si un petic bleu in mijloc, iar norii din centru erau verticali ca niste fasii.Restul cerului era acoperit cu nori mici ca oitele. M-a uimit pentru ca era prima data cand vedeam asa ceva pe cer. Pe drumul spre Bucuresti au aparut doua cercuri apoi au fost trei. pana pe la 8. 30 cand am ajuns la Bucuresti cercurile ramasesera.