Copii indigo - noua generatie!


Copiii cei noi sunt generatia viitorului. Ei, cei etichetati de parinti, profesori, medici ori psihologi ba cu capu-n nori, ba prea agitati, ba geniali, ba obraznici, uneori de neinteles. Scriitoarea americana Nancy Tappe, interesata de acest fenomen, i-a numit copiii indigo, dupa culoarea aurei, pe care spune ca o vede in jurul lor. Cati dintre noi nu au copii care spun lucruri trasnitei? De cate ori nu ne-au lasat cu gura cascata? Credeam ca nu-s atenti, ca sunt cu capu-n nori... Poate ne-a fost greu s-o recunoastem, dar acum trebuie s-o acceptam: ei sunt mult mai destepti si mai deschisi decat eram noi la varsta lor. Ce-i cu ei? Cum de se nasc, de-o buna bucata de vreme, peste tot in lume, copii cu un intelect si un suflet pe care nu reusim sa le intelegem? Omenirea si planeta fac un salt evolutiv. In America s-au scris deja carti despre acest fenomen (Lee Carrol si Jan Tober- "Copiii indigo, Doreen Virtue, Ph. D. - "Copiii indigo, cum sa-i hranim si sa-i ingrijim si "Copiii de cristal), carti aparute si in limba romana, la editura "For Youi. Profesoara Monica Visan, "vinovatai de traducerea si aparitia lor, incearca o abordare stintifica, dar si una spiritualista a cartii. "Actualmente, saltul evolutiv este maxim, pentru a face fata ridicarii energetice de pe Terra. Schimbarile se constata nu doar la nivelul intelectual si spiritual al oamenilor, ci si din punct de vedere climatic, iar miscarile tectonice sunt cu totul haotice. Noii copii vin sa ne invete ca de acum incolo vom comunica mai ales la nivelul sufletului, mai putin al ratiunii. Trebuie doar sa-i intelegem, sa acceptam ca ne sunt superiori si ca nu suporta canoanele dupa care vrem sa-i crestem pentru simplul motiv ca si noi am fost educati la fel. Pe ei nu-i intereseaza, de exemplu, istoria, nu vor sa stie ce-a fost, ei stiu ca sunt aici pentru a schimba in bine cursul vietii pe Pamant. Asa ca nu-i ingraditi in nici-un fel! Lasati-i sa se manifeste, pentru ca sunt suflete batrane, au multa experienta si intuitie. Pentru ei, actualul sistem de invatamant este depasit. De aceea devin apatici, fara chef sa memoreze buchea cartii, depresivi, dar si insolenti, nervosi.

Care sunt trasaturile de baza ale acestor copii? E greu de spus in cateva cuvinte, dar, iata 10 din cele mai obisnuite trasaturi ale lor observate de Lee Carroll si Jan Tober si relatate in cartea lor “Copiii indigo”:

“1. Ei vin in aceasta lume cu sentimentul ca sunt de vita nobila (si adesea se si comporta in acest fel).
2. Au sentimentul ca „merita sa fie aici” - si sunt surprinsi ca ceilalti nu gandesc la fel.
3. Pretuirea de sine nu e o problema pentru ei. Adesea le spun parintilor „cine sunt ei”.
4. Au probleme in a accepta autoritatea absoluta (autoritatea care nu da explicatii si nu ofera posibilitatea de a alege).
5. Pur si simplu, ei nu vor sa faca anumite lucruri; de exemplu, le este foarte greu sa astepte la coada.
6. Se simt frustrati cand sunt incadrati in sisteme bazate pe ritualuri si care nu necesita gandire creativa.
7. Adesea vad modalitati mai bune de a face ceva - atat acasa, cat si la scoala - ceea ce ii face „spargatori de sistem” (nonconformisti fata de orice sistem).
8. Par antisociali, daca nu sunt printre cei la fel cu ei. Daca nu exista in jurul lor si alte persoane cu acelasi gen de constiinta, adesea se interiorizeaza, considerand ca nici un om nu-i intelege. De cele mai multe ori, le este extrem de greu sa suporte scoala, ca organizare sociala.
9. Nu reactioneaza la impunerea disciplinei pe baza de „vina”, (de genul: „Asteapta pana vine tata acasa si afla ce ai facut”.)
10. Nu au retineri cand e vorba sa va spuna de ce anume au nevoie.”


Mai jos este un material despre un un copil indigo, Boriska din Rusia:


Mama lui Boris, Nadejda Kiprianovici, l-a nascut într-o dimineata, fara nici o durere. "Totul s-a petrecut atat de repede, nu am simtit nici-o durere. Când mi-au aratat baiatul, el ma privea ca un adult. Ca pediatru, stiam ca bebelusii nu-si pot concentra privirea asupra obiectelor. Si totusi, micutul meu ma privea atent, cu ochii lui mari si caprui. În afara de aceste lucruri, el parea un bebelus obisnuit, la fel ca ceilalti copii", a mai spus mama lui.

La întoarcerea de la maternitate, femeia a mai observat însa si alte lucruri stranii la baietelul ei. Micutul Boris rareori plângea si nu se îmbolnavea niciodata. Crestea la fel ca ceilalti copii, dar deja vorbea în fraze la numai 8 luni. Parintii i-au daruit un joc mecanic iar el a început sa faca diverse figuri geometrice corecte folosind piesele jocului, combinându-le cu precizie. "Aveam sentimentul ciudat ca noi suntem pentru el ca niste extraterestri cu care el încerca sa stabileasca un contact", a spus mama baiatului.

La împlinirea a doi ani, el a început sa deseneze, la început - abstract: amestec de albastru si violet. Când psihologii au examinat desenele, au spus ca baiatul probabil ca încearca sa deseneze aurele oamenilor, pe care el le vedea. Înainte de a împlini 3 ani, Boris a început sa le spuna parintilor lui despre univers.

"Putea sa denumeasca fiecare planeta a sistemului solar, chiar si satelitii acestor planete. Se lauda cu nume si numere de galaxii. La început mi-a parut înfricosator acest lucru, credeam ca baiatul meu îsi iesise din minti, dar atunci am verificat toate aceste nume sa vad daca exista cu adevarat. Am luat câteva carti de astronomie si am fost socata sa descopar ca baiatul stia foarte multe despre aceasta stiinta".

Zvonurile despre un baietel-astronom au facut înconjurul orasului depasind viteza luminii. Baiatul a devenit celebritatea locala: oamenii erau curiosi, cu totii doreau sa afle cum de poate sti toate aceste lucruri. Boriska dorea sa le spuna oaspetilor lui despre civilizatiile extraterestre, despre existenta rasei umane vechi, oameni care aveau statura de trei metri, despre clima viitorului si schimbarile globale... Cu totii ascultau ce spunea baietelul cu mare interes, dar evident, nimeni nu îl credea.

Nadejda a observat mai târziu ca micutul se simtea rau înaintea producerii unor dezastre. "Când s-a scufundat submarinul Kursk, îl durea totul. A suferit si în timpul crizei de la Beslan, a refuzat sa se duca la scoala în perioada acelui îngrozitor atac", a dezvaluit mama baiatului. Copilul a spus ca în timpul crizei ostaticilor de la Beslan simtea ca arde din interior, si stia ca totul va avea un "sfârsit oribil".

Boris este optimist în legatura cu viitorul Rusiei, ca "situatia din tara se va îmbunatati gradat". Totusi, planeta Pamânt va avea de trecut prin doi ani foarte periculosi - 2009 si 2013 - având de înfruntat "catastrofe legate de apa".

Boriska a atras atentia cercetatorilor rusi în vara acestui an (2005). Specialistii de la Institutul de Magnetism si Unde radio al Pamântului, din cadrul Academiei Ruse de Stiinte, au fotografiat aura baiatului, care este neobisnuit de puternica.

"Spectrograma lui are culoarea portocalie, ceea ce înseamna ca are un puternic intelect", a declarat profesorul Vladislav Lugovenko. "Exista o teorie conform careia creierul uman are doua tipuri de memorie: de lucru si de distanta. Una dintre cele mai remarcabile posibilitati ale creierului uman este aceea de a putea sa stocheze informatia despre experienta, emotii si gânduri, atât în interior, cât si în exterior - la nivelul spatiului informational de stocare al universului [care este ca un depozit universal - nota AIM]. Exista câteva fiinte unice care pot sa se conecteze la acest depozit si sa extraga informatii de acolo. În opinia mea, fiecare om este conectat cu acel spatiu prin intermediul energiei", a adaugat omul de stiinta.

Lugovenko afirma ca poate masura capacitatile extrasenzoriale umane cu ajutorul unor dispozitive speciale, ceea ce face ca aceasta procedura sa fie foarte usor de realizat. Oamenii de stiinta din ziua de azi realizeaza cercetari extinse în scopul de a descoperi misterul copiilor fenomenali. S-a descoperit astfel ca în ultimii 20 de ani s-au nascut astfel de copii pe toate continentele planetei, iar oamenii de stiinta i-au numit "copiii indigo".

"Boris este unul dintre ei. Aparent, copiii indigo au misiunea de a schimba planeta. Multi dintre ei au spirale ADN modificate, care le dau un sistem imunitar incredibil de puternic, care invinge si SIDA. Am întâlnit astfel de copii în China, India, Vietnam, etc. Sunt sigur ca ei vor schimba viitorul civilizatiei noastre", a mai spus Lugovenko.

În timp ce agentiile spatiale cele mai renumite din lume încearca sa gaseasca urme de viata pe planeta Marte, baietelul de opt ani - Boriska - le spune parintilor si prietenilor tot ce stie despre civilizatia martiana. Boriska îsi aminteste de viata lui precedenta. Specialistii spun ca el stie informatii care în mod normal nu are cum sa le cunoasca. Un jurnalist rus a vorbit recent cu baiatul despre cunostintele si experientele lui unice.

- Boriska, chiar ai trait pe Marte?

- Da, am trait, e adevarat. Îmi amintesc acele vremuri, când aveam 14 sau 15 ani. Martienii duceau mereu razboaie asa ca adesea a trebuit sa particip la raiduri aeriene cu un prieten. Puteam sa calatorim în spatiu si timp cu nave rotunde, dar observam viata de pe Pamânt în nave triunghiulare. Navele martiene sunt foarte complicate. Sunt facute din straturi si pot calatori oriunde în univers.

- Acum exista viata pe Marte?

- Da, exista, dar planeta si-a pierdut atmosfera cu multi ani în urma ca rezultat al unei catastrofe globale. Dar martienii înca mai traiesc acolo, în subteran. Ei respira bioxid de carbon.

- Cum arata acesti martieni?

- Oh, sunt foarte înalti, mai mult de sapte metri. Au calitati incredibile.

"Când am aratat baiatul nostru diversilor oameni de stiinta, inclusiv cercetatori OZN, astronomi si istorici, cu totii au fost de acord ca ar fi fost practic imposibil ca baiatul sa inventeze toate aceste povesti", a spus mama lui Boris.

4 comentarii:

cristi spunea...

Sunt foarte interesat de aceste subiecte si as fi si mai interesat daca s`ar putea sa iau legatura cu un parapsiholog in legatura cu copii indigo si as dori sa vorbesc mai multe pe aceasta tema.Simt undeva acolo in mine ca fac parte din mine de foarte mult timp dar acu parca au inceput sa "iasa la iveala".

GabyS spunea...

Sincer nu cunosc vreunul in acest moment dar banuiesc ca se poate gasi tot pe net...
Un site care are ca subiect principal copii indigo este aici:
http://www.copiii-indigo.ro/

Numai bine!

cristi spunea...

Va multumesc mult pentru talentul de a ma ajuta.

Numai BINE

GabyS spunea...

Cu placere!
Nu stiu cat am fost de folos, dar incerc...