Teodor Rosca - Adevaratul mesaj al lui Iisus

5 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari d-lui Teodor Rosca pentru curajul asumat, si-a ales a vorbi de ceea ce nu este de loc usor a se vorbi, legatura intre mesajul Hristic si conjuctura actuala a vietii intr-o lume cazuat sub incidenta efectului tehnologic si informational debordant. Sper ca acest modest reportaj sa fie rampa de pornire pentru multi in a-si pune intrebari existentialiste in a-si cauta raspunsuri si a se descoperi pe sine.

cu bine in toate

Sarmis

GabyS spunea...

Multumesc Sarmis pt vizionare si coment.
Sunt multe adevaruri care se afla acum... si vor mai aparea curand ;)
Numai bine!

Anonim spunea...

nu stiu ce sa zic si nu neg ceea ce ne spune Teodor Rosca, caci imi place sa ascult si sa respect liberul arbitru si optiunile semenilor mei, dar eu prefer sa-l ascult pe OSHO atunci cand vreau sa stiu ce a spus oamenilor acum 2000 de ani IISUS sau ce a spus BUDDHA acum 2500 de ani, deoarece Osho vorbeste de la acelasi nivel de constiinta cu Acestia. Faptul ca ma atrage si i-l inteleg mult mai bine pe osho m-a facut sa vad lucrurile diferit chiar si fata de cei care sunt de aceeasi parte a baricadei cu mine, de ex. pe blogul iesirea din matrix , un blog f.apreciat de mine am avut cateva comenturi cu pareri mult diferite fata de freeyourmind, asta pt ca modul meu de a vedea lucrurile rezona cu acest maestru al maestrilor cum imi place mie sa-i spun lui osho, pt ca osho a vorbit despre aproape toti marii maestrii pe care i-a avut omenirea de-a lungul timpului si a vorbit clar , simplu si la obiect fara a menaja pe absolut nimeni, aducand mesajele lor din trecut pe intelesul omului zilelor noastre.
Sa nu ma intelegi gresit, tot ceea ce vreau sa spun este ca fiecare este liber sa aiba propria conceptie despre lume si viata si eu inteleg si respect alegerile si optiunile fiecaruia si desigur ca voi impartasi cu oricine vrea propria mea viziune a lucrurilor si atat si nimic mai mult.
Imi place sa explorez si sa ascult pe oricine care imi trezeste interesul si sa iau tot ceea ce mi se potriveste, uite de ex. mi-a placut acea carte a lui Teodor Rosca despre 2012 prezentata si on line, o carte bine documentata si f.reusita zic eu.
cu drag / nelunnn/ nelu si cei trei nnn vin de la Niciodata sa Nu spui Niciodata / pa

GabyS spunea...

Am inteles ce vrei sa spui Nelunnn si deasemenea iti respect parerea si convingerile. E normal sa fie pareri pro si contra si e bine ca esti deschis la a asculta mai multe...
Numai bine! PA!
Mersi pt vizitarea acestui blog.

Mihaella Gheorghiu spunea...

Bunddha...mai hai,dar Osho a gresit-o rau de tot!