Oamenii de stiinta confirma ca vor fi furtuni solare majore in 2012!?

Aici este o stire care a fost prezentata la FOX News, in care vestitul om de stiinta Michio Kaku incearca sa explice ca in perioada anului 2012 vor fi furtuni solare puternice.
Eu sincer legat de aceasta stire care a fost "lasata" in media mai ales pe un post asa mare imi da oarecum de banuit ca de fapt in spatele acestei povesti cu soarele se afla un cu totul alt eveniment care va avea loc in jurul lui 2012. Am ajuns la concluzia asta pt. ca deobicei mass media acopera din rasputeri informatiile care pot duce la panica si cu toate astea aceasta stire a fost aratata. Deasemenea si despre incalzirea globala sa facut mult tam tam, ca totul se intampla din cauza stratului de ozon (desigur este si din cauza asta), dar sa constatat intre timp o incalzire aproape pe toate planetele din sistemul nostru solar... deci adevarul e undeva la mijloc.
Ar mai fi ceva oarecum ciudat, aproape de fiecare data cand apare pe un post tv o stire legata de ozn-uri, extraterestrii sau 2012, prezentatorii zambesc detasat sau chiar rad (ca in stirea de aici)... oare ce vor sa ne arate... ca sunt glume, ca noi sa credem ca nu e nimic asa serios?
Astept pareri...
Din pacate nu am reusit sa fac o traducere la acest video inca...


2 comentarii:

Anonim spunea...

admin imi place blogul si urmaresc cu interes articolele de aici si multumim pt tot ceea ce faceti caci nu e usor.
legat de acest articol, o parerea mea este ca se mai spune si ceva adevar si prin media oficiala dar cam pe jumatate si acesta poate fi periculos cand este amestecat cu minciuna si devine cockteil servit omului de rand.
Intr-adevar se stie ca in anul 2012 activitatea solara va fi maxima dar asta ce inseamna? de ce se intampla asta si cum ne putem apara, care sunt solutiile ??? asta nu se mai spune. Detaliile nu sunt spuse poate pt a nu produce panica, cica, dar asta zic ei, sau poate pt a putea fi luat prin surprindere si astfel omul sa se sperie si sa-i fie frica si astfel el nu va mai putea recepta vibratiile de inalta frecventa ale iubirii ce se vor abate asupra pamantului in anii urmatori, in 2012 si dupa aceea.
Nu stiu daca chiar o fi asa dar s-ar putea ca la anul si in urmatorii ani sa inceapa sa se spuna multe adevaruri chiar prin mass-media oficiala, lucruri care pana acuma le gaseai doar pe internet daca cautai si asta nu pt a te informa ci zic eu pt a te surprinde si astfel sa reactionezi prin condamnare a situatiei respective si asta pt ca sa fii departe de energiile inalte ale iubirii. La inceputul filmului END GAME este prezentat un citat parca al cuiva nu stiu cine si eu zic ca acolo in cateva cuvinte este aratata strategia finala a elitei mondiale si testul intregii omeniri.
Eu cred ca elita stie ce urmeaza si va profita din plin de tot tocmai pt a prinde in plasa ei cat mai multi oameni si astfel sa blocheze accesul omului spre energiile inalte
Da asa e, ei rad pt ca omul sa nu dea importanta stirii respective cu toate ca ea este adevarata
Poate ca intr-un fel este bine ca inca nu se spun lucrurilor pe nume pt ca daca s-ar spune oamenii nu ar sti ce sa faca cu informatia respectiva
Omenirea a avansat mult material dar foarte putin a avansat spiritual si asa s-a creat blocajul deoarece evolutie inseamna avansare simultana.
cu bine / nelunnn / pa

GabyS spunea...

Multumesc Nelunn si la toti pt urmarirea acestui blog cat si pt aprecierile si comenturile facute.
Nu am spus ca in aceasta stire nu exista deloc adevar, am vrut mai exact sa dau de inteles ca se afla ceva mai important in spatele acestei informatii legate de soare (ei stiu"). Deasemenea si eu la randul meu sunt sigur ca elita ascunde foarte multe secrete fata de noi, asta e deja ceva obisnuit acum si intr-adevar ne asteptam ca in scurt timp sa iasa la iveala mult mai multe informatii si asta oarecum fortati si de imprejurari si de ce va urma. Legat de 2012... chiar pe acest blog (sau multe alte site-uri sau filme) vei putea afla o parte din raspunsurile care le cauti (oricum nu va fi sfarsitul lumii, dar va fi ceva deosebit).
Bafta multa!