OZN deasupra Brasovului!? - iulie 2009

Apariţie misterioasă pe cer la Braşov. Un cameraman amator a filmat în două seri diferite un obiect luminos cu o formă ciudată şi o mişcare neregulată. Bărbatul susţine că lumina era foarte puternică şi că nu provenea de la un avion. Ufologii par şi ei uimiţi de imaginile surprinse şi spun că vor încerca să afle care este sursa luminiii misterioase.

Prima apariţie a fost pe 24 iulie, puţin după ora 19. Bărbatul spune că stătea pe balcon şi admira cerul. Atunci a observat pe tonurile roşiatice un punct luminos care se mişca în stânga şi în dreapta. Atunci omul a luat aparatul de filmat.

Nu a apucat însă să surprindă mare lucru. Ar fi uitat evenimentul dacă două zile mai târziu aproape de miezul nopţii lumina n-ar fi reapărut. De data aceasta şi mai strălucitoare.

Pe imagini se vede că lumina ia diverse forme. Se mişcă necontrolat şi din când în când se alungeşte. Martorul jură chiar că a luat la un moment dat forma unui disc.

Specialiştii sunt hotărâţi să analizeze imaginile filmate mai ales că nu este prima dată când pe cer apar lumini grupate care se deplasează organizat şi despre care ei cred că sunt mărturii ale unor apariţii misterioase.



Sursa: antena3.ro

Niciun comentariu: