Disclosure Project - "Proiectul Dezvaluirea" - 1


În 1993, medicul american Steven M. Greer a demarat proiectul „Disclosure” (Dezvaluirea). Avand sediul în Crozet, Virginia, acest proiect a convins sute de persoane cu responsabilitati, inclusiv cu rang înalt din armata si din CIA, sa semneze declaratii privind întamplari, aspecte senzationale si documente relevante legate de fenomenul OZN, aparent tinute secret de oficialitati.
La 9 mai 2001, ora 9 dimineata, la National Press Club din Washington DC, a avut loc în acest sens o conferinta de presa. Circa 250.000 de persoane s-au conectat sa urmareasca conferinta de presa în direct, prin internet, un numar considerat fara precedent. Majoritatea marturiilor au fost însa partiale. Pentru detalii, martorii ar fi trebuit sa aiba permisiunea sa vorbeasca, permisiune care le-a fost însa refuzata, pe motiv ca s-ar divulga secrete militare sau de stat. Dr. Greer a cerut Congresului S.U.A. sa le permita acestor oameni sa spuna ce stiu; cererea sa a ramas însa fara raspuns si, din pacate, evenimentele din 11 septembrie 2001 au eclipsat preocuparile legate de fenomenul OZN.

El e convins ca daca aceste informatii s-ar desecretiza, noi am putea intra în posesia unor tehnologii care sa schimbe viata tuturor locuitorilor planetei. Între altele, nu am mai avea nevoie de combustibili fosili si nici macar de centrale nucleare pentru a produce energie. Aceasta situatie ar duce însa la pierderea averilor si a pozitiilor unor persoane care controleaza din umbra destinele omenirii, deci care sunt interesate ca lucrurile sa ramana asa cum sunt.

Greer a dat informatiile de care dispunea unei importante retele de televiziune. A aflat cu aceasta ocazie ca emisiunea nu poate fi difuzata decat cel mult la o ora imposibila, deoarece „ei” nu permit. S-a gandit sa le trimita lui Bill Clinton, printr-un prieten apropiat al acestuia. Conform acestuia, presedintele de atunci avea bunavointa si dorinta sa dezlege mai multe enigme de acest tip, dar a fost repede convins ca e mai bine pentru el sa urmeze politica lui „nu întreba si nu spune”.

Greer a recunoscut ca s-a întalnit el însusi de cateva ori cu un OZN. Prima data, la începutul anilor 60, cand avea opt sau noua ani si era într-un grup de prieteni, a vazut un obiect discoidal, cenusiu. În 1990, în Belgia, Greer si echipa de investigatori cu care lucra au avut sansa sa se întalneasca cu un triunghi masiv care a coborat chiar peste masina în care se aflau. Vibra totul de un bazait profund, „ca un transformator enorm”. Apoi, în 1992, în Anglia, a vazut în fata lui, plutind la circa 3 metri deasupra solului, un disc cu diametrul de 30 de metri. Aparent, semnaliza, comunica si avea persoane la bord.

Greer detine marturii conform carora guvernul SUA ar poseda cateva zeci de vehicule extraterestre si zeci de fiinte nepamantene decedate, din rase diferite. Unele sunt pastrate într-o constructie subterana, în Arizona. Dupa declaratiile a zeci de martori ar fi în desfasurare programe acoperite pentru a pune în evidenta energiile care stau la baza propulsiei OZN-urilor. Ar fi vorba de o fizica de un tip complet nou, care ar putea ajuta omenirea sa genereze energie din ceea ce se numeste „vid cuantic”, o energie fundamentala care se gaseste peste tot în spatiul înconjurator. S-a estimat ca fiecare centimetru cub de spatiu ar contine energie suficienta pentru întregul glob timp de o zi. Daca informatia privind noile tehnologii ar deveni publica – spunea Greer – în cel mai scurt timp oamenii nu ar mai avea nevoie de titei, carbune sau centrale nucleare.

Greer spunea ca el însusi a vazut un dispozitiv lucrand cu energie din vidul cuantic. Exista deja aparate de ordinul a catorva sute de wati – ceea ce e suficient pentru cateva dispozitive pe care le ai în casa; dar nu exista înca produse destinate vanzarii. Dr. Eugene Mallove, care a lucrat în acest sens împreuna cu Greer, a fost asasinat în mai 2004. Astfel de acte se datoresc dorintei de a mentine dinamica actuala a macro-economiei mondiale si a balantei de putere.

Greer mai spunea ca are informatii ca sistemele de înalta tensiune au efectele antigravitationale. În cadrul anumitor experimente controlate, se poate reduce greutatea lucrurilor. Ar exista deja si nave, fabricate pe ascuns de firme cunoscute, care strabat cerul propulsate de forta antigravitatiei.


Mai jos va prezint prima parte video din acest proiect initiat de Greer si tradus de mine si Irina. Vizionare placuta!


Info: http://www.revistamagazin.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

super, astept si restul :P