Declasificari OZN - Rusia


Marina rusă a dat publicităţii documente cu mărturii despre obiecte zburătoare neidentificate care depăşesc tehnologic tot ce a construit omenirea până acum.
Un comitet special al marinei ruse, însărcinat cu colectarea mărturiilor legate de incidente inexplicabile iscate în jurul unor submarine şi nave militare, a făcut publice o serie de documente datând din vremuri sovietice care relatează numeroase observaţii de OZN-uri, scrie “Russia Today“.
Vladimir Azhazha, fost ofiţer de marină şi cunoscut cercetător al obiectelor zburătoare neidentificate, spune că materialele scoase la iveală sunt deosebit de preţiose. “50% din observaţiile cu OZN-uri au legătură cu oceanele. Încă 15% - cu lacurile. Semn că OZN-urile preferă apa”, dezvăluie el.
Într-unul dintre cazuri, de exemplu, un submarin nuclear aflat în misiune de luptă în Oceanul Pacific a detectat şase obiecte neidentificate care i-au luat urma.
Văzând că nu poate scăpa de urmăritori, căpitanul submarinului a ordonat ieşirea la suprafaţă. OZN-urile s-au ţinut după el şi, după ce au ieşit din apă, au zburat spre văzduh.
Pe de altă parte, multe fenomene misterioase s-au abătut asupra Triunghiului Bermudelor, din câte îşi aminteşte comandantul de submarin în rezervă Iuri Beketov. Instrumentele de la bord s-au defectat din senin, fără un motiv clar, sau au detectat bruiaje puternice, probabil din cauza unor OZN-uri.
“În câteva cazuri, instrumentele au identificat obiecte materiale care se deplasau la viteze incredibile. Calculele au stabilit viteze de circa 230 de noduri marine, adică de 400 km/h. O asemenea viteză reprezintă o provocare chiar şi la suprafaţă. Era ca şi cum obiectele sfidau legile fizicii. Există o singură explicaţie: creaturile care le-au construit ne întrec cu mult în materie de dezvoltare”, explică Beketov.
“OZN-urile apar de regulă acolo unde este concentrată flota noastră sau cea a NATO. Lângă Bahamas, Bermuda, Puerto Rico. Sunt văzute cel mai adesea în cele mai adânci părţi ale Oceanului Atlantic, în partea sudică a Triunghiului Bermudelor şi în Marea Caraibelor”, îl completează căpitanul de rangul I Igor Barklai.
Un alt loc din Rusia preferat de obiectele zburătoare neidentificate este Lacul Baikal. Pescarii vorbesc de lumini puternice venite din adâncuri şi de obiecte care se înalţă din apă spre ceruri. Iar în 1982, câţiva scafandri militari care se antrenau în lac au dat cu ochii de creaturi umanoide îmbrăcate în costume argintii, la 50 de metri adâncime. Trei dintre cei şapte scafandri au murit, iar ceilalţi au suferit răni grave.

Sursa: cotidianul.ro

Niciun comentariu: